Έκανε αυτό που έπρεπε ο Διαγόρας, νίκη 1-3 στα Ψαχνά!

Μπορεί να σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες, ωστόσο η νίκη ήρθε έτσι κι αλλιώς για τον Διαγόρα Στεφανοβικείου στην έδρα του Ηρακλή Ψαχνών, με το τελικό 1-3 να φέρνει χαμόγελα και αισιοδοξία για το φετινό πρωτάθλημα στο σύνολο του Στέλιου Αρσένου.

Ο Διαγόρας μάλιστα ήταν αυτός που προηγήθηκε στο σκορ, και στο 39′ ο Καραμπούζης έκανε το 0-1 με τον Γιάννη Κυρίτση να κάνει τη σέντρα και να στέλνει την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι, ενώ ο συμπαίκτης του έκανε την κούρσα για να την προλάβει και να την στείλει στα αντίπαλα δίχτυα με κεφαλιά!

Ακολούθησαν αρκετές φάσεις για να αυξηθούν τα τέρματα για τον Διαγόρα, με χαρακτηριστικότερη αυτή του Μπλέντι στο 46′, όταν και ο παίκτης της ομάδας του Στεφανοβικείου βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής και μόνος του απέναντι στον τερματοφύλακα, όμως η μπάλα κατέληξε στα χέρια του αντιπάλου.

Εκεί που όλοι περίμεναν το δεύτερο γκολ του Διαγόρα, ήρθε το 1-1 από πλευράς Ηρακλή Ψαχνών, με τον Βεζιρτζόγλου να πιάνει την κεφαλιά μετά από σέντρα από τα αριστερά και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την αδράνεια της άμυνας για να σκοράρει.

Ο Διαγόρας όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Στο 78′ έγινε ο συνδυασμός στο κέντρο μεταξύ Κυρίτση και Παπαγεωργίου, με την μπάλα να φτάνει στον Αναστασίου, που σούταρε από κλειστή γωνία για το 1-2! Τελικά, στο 87′, οι παίκτες του Διαγόρα έκλεψαν την μπάλα, αυτή έφτασε στον Γιάννη Κυρίτση, που με τη σειρά του σκόραρε για το τελικό 1-3!

Για τον Διαγόρα αγωνίστηκαν οι: Αποστολίδης, Λάιος, Σπαθής, Κουρούμαλος, Καραμπούζης, Κυρίτσης Θ., Παπαγεωργίου (82′ Καραμανλής), Μπλέντι, Κυρίτσης Γ. (88′ Γαλανόπουλος), Κουβελάς (65′ Ζενούνης), Αναστασίου (78′ Σιόβας)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.