Έκπληξη με λύση της συνεργασίας Θησέα Αγριάς-Κώστα Σταματίου

Τι δηλώνει στο «Magnesiasports» ο έμπειρος τεχνικός

Με τον Θησέα Αγριάς να είναι πρώτος στη βαθμολογική κατάταξη του τρίτου ομίλου της Γ’ Εθνικής, κανείς δεν θα περίμενε ότι ο Κώστας Σταματίου θα αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Όμως αυτή η εξέλιξη είναι πραγματική, με τον Θησέα Αγριάς να αναζητά τον διάδοχο του έμπειρου τεχνικού, μετά την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Το ΔΣ του Θησέα Αγριάς ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή κ. Κώστα Σταματίου. Η λύση της συνεργασίας γίνεται κοινή συναινέσει και ύστερα από φιλική συζήτηση. Φίλε Κώστα σε ευχαριστούμε πολύ για την συνεργασία. Είς το επανιδείν» αναφέρει στην τοποθέτησή του ο σύλλογος, χωρίς να διευκρινίζεται γιατί ήρθε στο προσκήνιο αυτή η εξέλιξη. Το μόνο που προκύπτει σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Magnesiasports» είναι ότι υπήρχε διαφορά φιλοσοφίας σε κάποιους τομείς της καθημερινότητας και της λειτουργίας της ομάδας, οπότε και οι δύο πλευρές θεώρησαν καλύτερο να διακόψουν τη συνεργασία τους με φιλικό πάντα τρόπο.

Την ίδια στιγμή, όπως ανέφερε στο «Magnesiasports» ο Κώστας Σταματίου, επιβεβαιώνοντας το φιλικό διαζύγιο με τον Θησέα Αγριάς, χωρίς να εξηγεί περαιτέρω τους λόγους που οδήγησαν στην κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας: «Ήταν μία υπέροχη εμπειρία έως τώρα και στο πρωτάθλημα δουλεύοντας με αυτά τα νέα παιδιά, και έχοντας και την ευχάριστη περιπέτεια με την καλή πορεία και τη διάκριση στον θεσμό του κυπέλλου, και με την ομάδα να είναι πρώτη στη βαθμολογία έως τώρα. ε αυτήν την περιπέτεια και τις διακρίσεις στο κύπελλο. Απευθύνω τον σεβασμό μου και τις ευχαριστίες μου σ’ αυτά τα παιδιά. Φεύγω γεμάτος από αυτήν την συνεργασία και εύχομαι στην ομάδα καλή στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.