Έμαθε αντιπάλους και ετοιμάζεται ο Πύρασος

Το πρόγραμμα των μπαράζ ανόδου για τους πρωταθλητές ΕΠΣ

Η Μεγάλη Τετάρτη έφερε νέα και ειδήσεις για τον Πύρασο Νέας Αγχιάλου που έμαθε κι άλλους από τους συλλόγους με τους οποίους θα έρθει αντιμέτωπος από τις 8 Μαΐου και μετά, στα μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική, καθώς προέκυψαν πρωταθλητές Ενώσεων.

Από τη μία είχε κάποιες ομάδες σίγουρες, αφού ο Δωτιέας Αγιάς κατέκτησε αήττητος το πρωτάθλημα στην ΕΠΣ Λάρισας, με 17 νίκες στην κανονική διάρκεια και 10/10 στους αγώνες κατάταξης!

«Καυτή» ήταν η ανάσα της Δάφνης Λιβανάτων, αλλά η Στυλίδα άντεξε και τερμάτισε πρώτη στην ΕΠΣ Φθιώτιδας με δύο βαθμούς διαφορά (61 έναντι 59). Στην Καρδίτσα από την άλλη την περασμένη Τρίτη ο Αστέρας Καρδίτσας επικράτησε στην έδρα του ανταγωνιστή του, ΑΟ Αγναντερού 2-1 και εξασφάλισε και μαθηματικά τον τίτλο παρά το ότι απέμεναν δύο αγωνιστικές στα πλέι οφ.

Λίγο πιο πέρα και στην ΕΠΣ Τρικάλων, στη Φήκη έγινε ο τελικός ανόδου ανάμεσα σε ΑΣ Μετέωρα και Διγενή Νεοχωρίου, με τον δεύτερο να επικρατεί με το λιτό και απέριττο 0-1 το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης και να ετοιμάζεται κι αυτός για τα μπαράζ.

Μεγάλη Τετάρτη προέκυψε και ο πρωταθλητής ΕΠΣ Κοζάνης, ο Μακεδονικός Φούφα νίκησε εκτός έδρας τον Τιτάν Σερβίων και δεν άφησε περιθώρια στους Αλιάκμων Αιανής και Εορδαϊκό που έμειναν πίσω με έναν και πέντε βαθμούς αντίστοιχα (76-75-71).

Τι αναμενόταν; Η ΕΠΣ Γρεβενών (υπάρχει ένα θέμα επίσημης ενημέρωσης εκεί) αλλά ο Πυρσός Γρεβενών είχε το προβάδισμα με την ομάδα Γρεβενά Αεράτα να απειλεί και το μεταξύ τους παιχνίδι να δίνει τον εκπρόσωπο της Ένωσης στη Γ’ Εθνική.

Το πρόγραμμα για τον Πύρασο έχει ως εξής:

08/05: Πύρασος-πρωταθλητής ΕΠΣ Γρεβενών

11/05: Αστέρας Καρδίτσας-Πύρασος

15/05: Στυλίδα-Πύρασος

22/05:Πύρασος-Διγενής

25/05: Πύρασος-Μακεδονικός Φούφα

29/05: Ρεπό

05/06: Δωτιέας-Πύρασος

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.