Ενώ δόθηκαν εισιτήρια στον ΠΑΟΚ, απαγορεύτηκε η οργανωμένη μετακίνηση οπαδών!

Για το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής στο Πανθεσσαλικό με τον ΝΠΣ Βόλος

Μπορεί, όπως έχει ανακοινώσει επισήμως η ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος, να έχουν διατεθεί εισιτήρια στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων την ερχόμενη Κυριακή στο Πανθεσσαλικό, αλλά με απόφαση Αυγενάκη απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση οπαδών!

«Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1, αγωνιστικής περιόδου 2022-2023, μεταξύ των ομάδων ΠAE Βόλος ΝΠΣ – ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή, 12-03-2023 και ώρα 19.00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας» αναφέρει η σχετική επίσημη ενημέρωση!

Είναι άξιο απορίας βέβαια, πώς δίνονται εισιτήρια από τη μία, κάτι που προφανώς τέθηκε ως θέμα στην καθιερωμένη πριν από κάθε παιχνίδι σύσκεψη ασφαλείας, και από την άλλη απαγορεύεται με βάση απόφαση της Πολιτείας, οργανωμένη μετακίνηση οπαδών! Μάλιστα, δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο αριθμός των εισιτηρίων δεν είναι και μικρός, αφού έκαναν λόγο για πέντε χιλιάδες!

Το πώς από εκεί και πέρα θα διαμορφωθούν τα μέτρα ασφαλείας και για το Πανθεσσαλικό Στάδιο και για την πόλη του Βόλου είναι ένα ακόμη καλύτερο ερώτημα, από τη στιγμή που η μετακίνηση θα είναι ατομική και όχι οργανωμένη…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.