Έπαιξε πάλι την… κασέτα για μία ομάδα στον Βόλο ο Αχιλλέας Μπέος

Eξήρε τον Αλέξη Παπακωνσταντίνου και ζήτησε συνένωση δυνάμεων

Κάθε χρόνο τα ίδια, εδώ και τέσσερα χρόνια, έτσι και φέτος ο Αχιλλέας Μπέος… Mε το που ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΝΠΣ Βόλου, ο πρόεδρος της ΠΑΕ και Δήμαρχος Βόλου έβαλε την… ίδια κασέτα να παίζει και πάλι και κάλεσε Ολυμπιακό Βόλου και Νίκη σε συνένωση δυνάμεων…

Αφού μάλιστα εξήρε την προσωπικότητα και την παραγοντική ιδιότητα του Αλέξη Παπακωνσταντίνου, ο κ. Μπέος επανέλαβε σε τηλεοπτική του εμφάνιση (TRT, «Η ώρα του Βόλου») ότι ο ίδιος δεν θέλει καρέκλες, δάφνες και τίτλους… « Ήρθε η ώρα του κόσμου να δώσει το «παρών». Δεν ζητάμε τίποτε παραλογίες και θα σας πω και κάτι. Θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου, γιατί το ποδόσφαιρο δεν είναι όπως το έχουν δει κάποιοι τύποι που κάνουν τους παράγοντες και σε καμία περίπτωση δεν εννοώ και το ξεκαθαρίζω, τον κο Παπακωνσταντίνου, που είναι ένα θύμα της υπόθεσης.  Είναι άνθρωπος που χρηματοδοτεί μία κατάσταση που δεν έχει πάτο. Είναι πηγάδι χωρίς πάτο. Είναι αξιόλογος άνθρωπος, κύριος με κεφαλαία, αλλά δεν φτάνει αυτό στο ποδόσφαιρο.  Πρέπει να έχεις γνώσεις, συνεργάτες και έναν σχεδιασμό. Για τον Ολυμπιακό Βόλου δεν συζητάμε, αφήστε το… » σχολίασε αρχικά ο Αχιλλέας Μπέος.

Επίσης, για τον δικό του ρόλο υποστήριξε ότι η καρέκλα αυτή ποτέ δεν τον έχει κεντρίσει(!), δεν τη θεωρεί δική του και δεν ψάχνει για τέτοιους τίτλους, φέρνοντας ως επιχείρημα την παρουσία του στον Πανιώνιο και στον Ολυμπιακό Βόλου. «Τους έχω κερδίσει τους τίτλους με τις γνώσεις μου και την αξιοπρέπειά μου. Και κάνω έκκληση ως δήμαρχος -όχι ως πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος, μέσα από την πόλη που καθημερινά προσφέρω και δουλεύω γι’ αυτήν και την αγαπάω όσο τίποτε άλλο, επιτέλους να υπάρξει μία ομάδα. Δεν θέλετε να λέγεται Βόλος; Βρείτε εσείς την ονομασία. Αλλά ελάτε να ενωθούμε. Ισχύ εν τη ενώσει λένε οι σοφοί άνθρωποι. Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα. Η πόλη του Βόλου έχει ανάγκη από μία πανίσχυρη ομάδα, με 7-8 χιλιάδες φιλάθλους μέσα στο γήπεδο κάθε Κυριακή, που θα δίνει χαρά και θα είναι ανταγωνιστική, μέσα στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας» τόνισε μεταξύ άλλων, αναφέροντας από εκεί και πέρα: «Αυτά που ζούμε τα τελευταία χρόνια είναι μία μιζέρια και τίποτε άλλο. Και αυτά που λένε ιστορία… Ποια είναι η ιστορία να μου πουν, όποιος θέλει να κάτσουμε να μιλήσουμε… Που δεν έχουν να πληρώσουν το πετρέλαιο στο πούλμαν; Έτσι τιμούν την ιστορία, ή που κάνουν χαρτζιλίκια… Αλλά ήρθε η στιγμή πιστεύω ο κόσμος ν’ αγκαλιάσει αυτήν την προσπάθεια. Ονομάστε την ομάδα Μαγνησιακό, όπως θέλετε πείτε την, και ελάτε να κάνουμε μία ομάδα που θα έχει αρχή και τέλος, θα τη σέβεται πανελλαδικά όλος ο κόσμος. Θα στείλουμε ένα μήνυμα ενότητας γιατί πραγματικά το αξίζει αυτή η πόλη. Δεν θέλουνε; Ούτως ή άλλως ο Βόλος έχει βρει τον δρόμο του, πλέον καθιερώνεται κάθε μέρα που περνάει στη συνείδηση του κόσμου».

Επίσης τόνισε ότι ο ίδιος είναι προσωρινά στη θέση που βρίσκεται, ότι θα βοηθήσει αν υπάρξει συνένωση δυνάμεων, και κάλεσε να δημιουργηθεί και ένα συμβούλιο, από αξιόλογους ανθρώπους και από τις δύο πλευρές, και όχι από… στοιχηματζήδες όπως υποστήριξε. «Υπάρχουν αξιόλογοι άνθρωποι που αγαπάνε το ποδόσφαιρο. Είναι πολύ περισσότερα αυτά που μας ενώνουν από αυτά που μας χωρίζουν. Σε μία πόλη ζούμε» δήλωσε…

Από εκεί και πέρα κατέληξε: «Δικαίωμα του καθενός ν’ αγαπάει τον Ολυμπιακό Βόλου όπως είναι, τη Νίκη Βόλου, δικαίωμά του να πιστεύει σε ένα άλλο όραμα που λέγεται Βόλος για κάτι μεγάλο. Θέλουν να μείνουν έτσι; Ας μείνουν… ο Βόλος θα βρει τον δρόμο του και θα προχωρήσει και να ξέρετε ότι θα έχει τη μερίδα του λέοντος σ’ αυτήν την πόλη. Γιατί βγάζει υγεία, όραμα, σχεδιασμό, πολλά θετικά πράγματα ξεκινώντας από τα μικρά παιδιά, και αυτό χρειάζεται η πόλη. Κάνω για μία ακόμη φορά έκκληση σ’ όλους αυτούς που έχουν τις τύχες αυτών των ομάδων: Ήρθε η ώρα να ενωθούμε. Ελάτε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε κάτι πανίσχυρο που θ’ αρέσει όχι μόνο στους Βολιώτες αλλά σ’ όλη την Ελλάδα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.