Επίσημα ο Στ. Αρσένος στον Διαγόρα με συνεργάτη τον Π. Παπαρρίζο

Ο Στέλιος Αρσένος είναι και επίσημα ο προπονητής του Διαγόρα, με την ομάδα του Στεφανοβικείου να εκδίδει σχετική ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει ότι συνεργάτης του 40χρονου τεχνικού θα είναι ο Παναγιώτης Παπαρρίζος.
Ο Διαγόρας είναι η τρίτη ομάδα στην καριέρα του Στέλιου Αρσένου ως τεχνικού, ο οποίος έχει δώσει πολύ θετικά δείγματα γραφής τόσο στον Πύρασο, τον οποίον καθοδήγησε ως πρώτος προπονητής στο τέλος της σεζόν 2015-16 στη Γ’ Εθνική και στην Α’ ΕΠΣΘ τα δύο επόμενα χρόνια, όσο και στη συνέχεια. Το 2018 ανέλαβε  τον Γ.Σ. Αλμυρού με απολογισμό 5 νίκες, 5 ισοπαλίες και 7 ήττες και τον αντικατέστησε ο Κώστας Βελιτζέλος. Φέτος, η διοίκηση του Γ.Σ. Αλμυρού του εμπιστεύτηκε και πάλι τις τύχες της ομάδας, αναγνωρίζοντας το έργο του την περσινή περίοδο παρά τη διακοπή της συνεργασίας του τον Φλεβάρη, αλλά τα πολλά διοικητικά προβλήματα μέχρι και πριν λίγο καιρό τον ανάγκασαν να παραιτηθεί με απολογισμό 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 6 ήττες.
Ο Αρσένος καθοδήγησε τον Διαγόρα στην εντός έδρας ήττα με 0-1 από τον Δία Δίου, έχοντας ελάχιστες μέρες στην ομάδα, χωρίς όμως τυπικά να έχει δηλωθεί αυτός ως προπονητής.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Διαγόρα Στεφανοβικείου:
“Ο Α.Ε.Σ. Διαγόρας ξεκινάει τη νέα χρονιά ανακοινώνοντας τη συνεργασία του με τον προπονητή Στέλιο Αρσένο και άμεσο συνεργάτη του, με ρόλο Τεχνικού Συμβούλου – Διευθυντή, τον Παναγιώτη Παπαρρίζο.
Ο Στέλιος Αρσένος είναι ένας νέος, πολλά υποσχόμενος τεχνικός που διακρίνεται για την εργατικότητά του.
Ο Παναγιώτης Παπαρρίζος είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής, παλαιός ποδοσφαιριστής του Μαγνησιακού και της Σκιάθου και στο πρόσφατο παρελθόν υπήρξε υπεύθυνος υλοποίησης προπονητικών προγραμμάτων στις ακαδημίες της Αγίας Άννας.
Η Διοίκηση τους καλωσορίζει στην ομάδα και τους εύχεται μια καλή και δημιουργική χρονιά”.
Βολιδοσκοπεί μεταγραφικούς στόχους
Ο Διαγόρας θέλει να ενισχυθεί και ήδη έχει βολιδοσκοπήσει κάποιους παίκτες εκτός Μαγνησίας. Ένας απ’ αυτούς έχει παίξει μάλιστα τόσο στον Ολυμπιακό Β. όσο και στη Νίκη Β. και αγωνίζεται σε ομάδα της Γ’ Εθνικής σε άλλον όμιλο.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.