Επιστροφή το Σάββατο στις προπονήσεις για τον Ολυμπιακό Βόλου

Μετά τον αγώνα με την Καβάλα και την ήττα με 2-0, οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου πήραν ρεπό ενόψει και των εορταστικών ημερών, και επιστρέφουν στις προπονήσεις του μεσημέρι του ερχόμενου Σαββάτου. Άλλωστε έχουν μπροστά τους και τον αγώνα με τον Ασπρόπυργο το Σάββατο 4 Ιανουαρίου στο γήπεδο της Νεάπολης, με τους Λάσκαρη και Φαζό να απουσιάζουν λόγω καρτών και τον Πόζογλου να επιστρέφει.

Το αποτέλεσμα βέβαια σίγουρα δεν ικανοποίησε τους «ερυθρόλευκους» αλλά αναγκαστικά κοιτούν μπροστά ελπίζοντας ότι στο πρώτο παιχνίδι για το νέο έτος θα μπορέσουν να πάρουν τους βαθμούς που θέλουν και θα συνεχίσουν την προσπάθεια για να προλάβουν το… τρένο της ανόδου.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά το όνομα του Λόρι Κέρι παραμένει στο προσκήνιο όπως είχε αποκαλύψει το «Magnesiasports», ενώ σε ποδοσφαιρικά στέκια συζητήθηκε το όνομα του πρώην επιθετικού των ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα, Στέφανου Κλάους Αθανασιάδη, όμως κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε ούτε από την πλευρά του παίκτη ούτε από τους «ερυθρόλευκους». Το ίδιο σενάριο ήθελε τον Ολυμπιακό Βόλου να ενδιαφέρεται και για τον τερματοφύλακα Παναγιώτη Γλύκο, χωρίς όμως και πάλι να επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο.

Από την άλλη ο Κλάους διέψευσε μέσω διαδικτύου και το ενδιαφέρον του Απόλλωνα Μακρυχωρίου για την περίπτωσή του…

Παραίτηση Βαζάκα στον Ασπρόπυργο
Στις τάξεις του ερχόμενου αντιπάλου του Ολυμπιακού Βόλου φαίνεται ότι έρχονται στο προσκήνιο εξελίξεις, αφού ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Βαζάκας φέρεται να υπέβαλε την παραίτησή του, μετά την ήττα από τον Διαγόρα με 0-3.

Η διοίκηση του συλλόγου έκανε γνωστή την παραίτηση του Γιώργου Βαζάκα, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει αν αυτή έγινε αποδεκτή: «Τα τελευταία συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας, είχαν ως αποτέλεσμα, ο προπονητής μας, Γιώργος Βαζάκας να θέσει την παραίτηση του στη διάθεση της διοίκησης».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.