Έρχονται ανανεώσεις και μεταγραφή στη Νίκη Βόλου

Μετά τις αποχωρήσεις από το δυναμικό των «κυανόλευκων»

Μετά τις πρώτες αποχωρήσεις από το δυναμικό της Νίκης Βόλου, σειρά στις ανακοινώσεις-πέρα από την υπογραφή του συμβολαίου του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, παίρνουν οι ανανεώσεις συμβολαίων αλλά και η πρώτη μεταγραφή των «κυανόλευκων» για τη νέα χρονιά.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έχει ήδη καταλήξει σε συγκεκριμένους μεταγραφικούς στόχους με τη διοίκηση, και οι επαφές έχουν προχωρήσει σε κάποιες περιπτώσεις. Μάλιστα, κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης που θα ενισχύσει το «κυανόλευκο» σύνολο τη νέα χρονιά αγωνίζεται ως επιθετικός, ενώ κατ’ άλλες πηγές ποδοσφαιριστή που παίζει πίσω από τη γραμμή κρούσης και συγκεκριμένα στα άκρα. Ωστόσο, σε εξέλιξη βρίσκονται και οι διαπραγματεύσεις με τερματοφύλακα με την περίπτωση Γκαραβέλη να έχει έρθει στο προσκήνιο για τη Νίκη.

Όπως και να έχει, το ζητούμενο για τη Νίκη Βόλου είναι να ενισχυθεί με παίκτες που θα προσφέρουν περισσότερα τη νέα χρονιά σε σύγκριση με την τελευταία αγωνιστική περίοδο, ενώ το τεχνικό επιτελείο της ομάδας θέλει ποδοσφαιριστές που θα έχουν γνώση της κατηγορίας της Super League 2.

Aπό την άλλη, δεν φαίνεται να υπάρχουν σοβαρά εμπόδια στην ανανέωση των συμβολαίων παικτών που διοίκηση και προπονητής ήθελαν να κρατήσουν στη Νίκη. Οπότε, και σ’ αυτό το πλαίσιο σε γενικές γραμμές τα πράγματα δείχνουν να κυλούν βάσει σχεδιασμού.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.