Ετοιμάζεται για Καρδίτσα και περιμένει για Πανθεσσαλικό η Νίκη Βόλου

Με το Πανθεσσαλικό να είναι διαθέσιμο και πάλι για αγώνες, η Νίκη Βόλου ετοιμάζεται για τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις της, έχοντας πάντως μπροστά της ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, με αντίπαλο την ισχυρή φέτος Αναγέννηση Καρδίτσας.

Χρόνος για ιδιαίτερη χαλάρωση δεν υπάρχει, με την Αναγέννηση να έχει δυσκολέψει τη Νίκη και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, και να είναι ψηλά στη βαθμολογία του Βορείου Ομίλου. Από την άλλη, ο Αλέκος Βοσνιάδης περιμένει να έχει τους παίκτες στη διάθεσή του, ξεπερνώντας όλοι προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπώρησαν τις τελευταίες ημέρες.

Όσον αφορά την επιστροφή στο Πανθεσσαλικό; Το παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής που είναι με τον Πιερικό (5-6 Μαρτίου) εντός έδρας θα φανεί αν θα διεξαχθεί εκεί ή στη Νεάπολη, καθώς το ίδιο Σαββατοκύριακο για την 26η αγωνιστική της Super League αναμένεται να διεξαχθεί ο αγώνας ανάμεσα σε ΝΠΣ Βόλος και ΠΑΣ Γιάννινα και με βάση την πρότερη εμπειρία σε τέτοιες περιπτώσεις η Νίκη μετακομίζει προσωρινά στη Νεάπολη. Ωστόσο αυτό θα ξεκαθαρίσει με τους ορισμούς των αγώνων, ενώ μπορεί να χρειαστεί να περιμένει μέχρι και το παιχνίδι με τον Θεσπρωτό (24η αγωνιστική) για να επιστρέψει στην έδρα που έχει επιλέξει.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.