Ετοιμάζεται για τη φιλοξενία του Final Four ΕΣΠΕΚΕΛ ο Oλυμπιακός Βόλου!

Άριστες εντυπώσεις για την πρόταση που κατέθεσαν οι «ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός Βόλου είχε θέσει από την αρχή της φετινής αγωνιστικής περιόδου ως στόχο την άνοδο από το τοπικό πρωτάθλημα βόλεϊ Γυναικών και η πρόκριση στο Final Four αποτελεί μία πρώτη δικαίωση για τη διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο και τις παίκτριες. Ωστόσο δικαίωση φαίνεται ότι αποτελεί και η φιλοξενία του μίνι πρωταθλήματος που ακολουθεί από την πλευρά των «ερυθρόλευκων» στην πόλη του Βόλου.

Η πρόταση που κατέθεσε η πλευρά του Ολυμπιακού Βόλου κέρδισε από την πρώτη στιγμή τις εντυπώσεις στους κόλπους της διοίκησης της ΕΣΠΕΚΕΛ, την ώρα που αρχικά μόνο ο Σπάρτακος Λάρισας σκεφτόταν να καταθέσει πρόταση φιλοξενίας του τουρνουά. Από την άλλη, Tύρναβος και Σουφλάρια Λάρισας αρχικά δεν εμφάνισαν διαθέσεις φιλοξενίας, αλλά από την άλλη οι πληροφορίες ανέφεραν ότι την τελευταία στιγμή κατατέθηκε από κοινού πρόταση και των τριών ομάδων της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας για φιλοξενία του τουρνουά στο κλειστό γήπεδο της Νίκαιας, που ανήκει στον Δήμο Κιλελέρ ωστόσο και όχι σε αυτόν της Λάρισας ή έστω του Τυρνάβου!

Σε κάθε περίπτωση η θετική ανταπόκριση της ΕΣΠΕΚΕΛ αφήνει ικανοποιημένους τους διοικούντες του Ολυμπιακού Βόλου, που ποντάρουν στον παράγοντα έδρα και στη στήριξη των Βολιωτών για τη διεκδίκηση της ανόδου στην επόμενη- εθνική αυτήν τη φορά- κατηγορία.

Όπως άλλωστε αναφέραμε και στο χθεσινό ρεπορτάζ, το F4 θα διεξαχθεί ως μίνι πρωτάθλημα, με όλες τις ομάδες να τίθενται αντιμέτωπες μεταξύ τους, το τριήμερο 15-17 Απριλίου, και με τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου να έχει δηλώσει το κλειστό Αδαμόπουλου ή «Βάκης Παρασκευόπουλος» για τη φιλοξενία των αναμετρήσεων. Αν υπάρξει πάλι εμπόδιο της τελευταίας στιγμής, το κλειστό της Αγριάς είναι η εναλλακτική λύση.

Όσον αφορά τις θέσεις ανόδου, ο αριθμός αυτών εξαρτάται από πόσες ομάδες που ανήκουν στο δυναμικό της ΕΣΠΕΚΕΛ υποβιβαστούν από την Α2 Γυναικών στη Β’, για να ακολουθήσει το σχετικό ντόμινο…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.