Ετοιμάζεται και σχεδιάζει η Νίκη

Ο Στάικος Βεργέτης στο ματς με τον Ιωνικό

Είτε είναι είτε όχι σωστή η αναδιάρθρωση που προωθείται (ειδικά αν αυτή φέρει δύο ομίλους στο προσκήνιο), η Νίκη Βόλου βγαίνει ευνοημένη, και αυτό παλεύει από τη στιγμή που το πρωτάθλημα της Football League έχει διακοπεί οριστικά και αμετάκλητα, με σφραγίδα μάλιστα και της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Η λογική λέει ότι και στο σενάριο που το πρωτάθλημα αποκτήσει μία μορφή που δεν θα πληροί τα κριτήρια της Νίκης, όσον αφορά τη βιωσιμότητα και τον ανταγωνισμό, οι «κυανόλευκοι» θα συμμετέχουν κανονικά, και θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό.

Ωστόσο αναγκαστικά οι «κυανόλευκοι» περιμένουν τις εξελίξεις, και δεν αποκλείεται σύντομα, ίσως και στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, το θέμα να λήξει . Άλλωστε έχει περάσει αρκετός καιρός και οι ομάδες καλούνται να κάνουν τον σχεδιασμό τους και να θέσουν σε κίνηση όλους τους μηχανισμούς προκειμένου να σχηματιστεί το ρόστερ για τη νέα χρονιά. Αρχής γενομένης από το θέμα του προπονητή για τη Νίκη Βόλου, αλλά και τη γενικότερη στελέχωση των θέσεων του «κυανόλευκου» οργανισμού.

Με το που καθοριστεί το θέμα της κατηγορίας, τότε θα κλείσει και αυτό του προπονητή. Ο Στάικος Βεργέτης παραμένει σε πρώτο πλάνο για τη Νίκη Βόλου, η θέληση για τη συνέχιση της συνεργασίας είναι δεδομένη και από τις δύο πλευρές, αλλά προέχει η οριστικοποίηση της κατηγορίας. Με το που θα γίνει αυτό θα έρθουν και οι απαραίτητες και αναγκαίες ανακοινώσεις και θα κυλήσει και η συνέχεια προς τις υπόλοιπες κινήσεις.

«Kοιτάει» και τις εγκαταστάσεις

Όπως έχει προαναφερθεί, πέρα από το αγωνιστικό, η Νίκη Βόλου έχει αρκετά θέματα ανοιχτά, και βασικότερο ίσως όλων είναι το γηπεδικό και οι γενικότερες εγκαταστάσεις.

Η συνάντηση του προέδρου της Ερασιτεχνικής, Στέργιου Φάτση, με τη διοίκηση της ΓΑΙΟΣΕ καταδεικνύει ότι έρχονται εξελίξεις στο προσκήνιο και ότι γίνεται προσπάθεια να τρέξουν κάποιες διαδικασίες που έχουν μείνει πίσω. Άλλωστε οι εκλογές, η ανάδειξη νέας κυβέρνησης και νέας διοίκησης στη ΓΑΙΑΟΣΕ αλλά και η πανδημία του κορωνοϊού πήγαν πίσω τα θέματα του οικοπέδου του ΟΣΕ, και χρειάζεται εγρήγορση για να επανέλθουν σε ικανοποιητικούς ρυθμούς.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.