Φιλικό αναμνήσεων για τους Παλαίμαχους του Ολυμπιακού Βόλου στη Βέροια (photos)

Παρά τη ζέστη οι παλαίμαχοι άσοι των δύο ιστορικών ομάδων έδειξαν ότι δεν ξέχασαν… το τόπι

Οι Παλαίμαχοι του Ολυμπιακού Βόλου έδωσαν φιλικό αγώνα στο Δημοτικό στάδιο της Βέροιας σήμερα Δευτέρα (1/7) με την ομώνυμη ομάδα.

Παρά τη ζέστη οι παλαίμαχοι άσοι των δύο ιστορικών ομάδων έδειξαν ότι δεν ξέχασαν… το τόπι, σε μια αναμέτρηση που ξεχείλιζε από αναμνήσεις.

Για την ιστορία, νικήτρια ήταν η ομάδα της Βέροιας με σκορ 4-2. Το πρώτο ημίχρονο έληξε 0-2 με δύο γκολ που πέτυχε ο Τσουρέλης. Στην επανάληψη οι «κυανέρυθροι» γύρισαν το ματς με δύο τέρματα του Θωμά Τρούπκου και από ένα των Ελευθεριάδη, Παπαδόπουλου.

Με τη «Βασίλισσα του βορρά» αγωνίστηκαν οι Χωλόπουλος, Ματζιαρίδης, Μελετίδης, Παπανώτας, Τσιούχας, Ελευθεριάδης, Βεζυργιαννόπουλος, Ουλσουζίδης, Κολεσίδης, Τρούπκος, Παπαδόπουλος, Παπαστέργιος, Στεργιόπουλος.

Από πλευράς Ολυμπιακού Βόλου έπαιξαν οι Μαρασίδης, Καραγιάννης, Θεοδωρίδης, Βαλαρούτσος, Τσουκαλάς, Κωστούλας, Βαϊνάς, Τσόγκας, Καπετάνος, Παπαδήμος, Σκούρας, Καραμίχαλος, Τσουρέλης, Μαλακασιώτης, Αντωνίου, Τριχιάς, Σταματίου, Δαδάκος, ενώ την αποστολή συνόδευσε ο σπουδαίος Ίμρε Μπόντα.

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι κ.κ. Μπουρουτζόγλου, Σιουκιούρογλου, Δέλλας.

Δείτε φωτορεπορτάζ εδώ:

Πηγή: kerkidasport.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.