Φιλικό συμπερασμάτων στο Αιγάλεω για τον Ολυμπιακό Βόλου

Παίρνει ανάσες ο Χρήστος Αγρόδημος

Σε ρυθμούς ενός ακόμη φιλικού κινείται ο Ολυμπιακός Βόλου, περιμένοντας τον ορισμό της έναρξης του πρωταθλήματος της Football League, με την ημερομηνία να γίνεται γνωστή αύριο Τετάρτη, στην τηλεδιάσκεψη του ΔΣ της Football League. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας το Αιγάλεω αύριο στις 16:00, σε ένα φιλικό που προσφέρεται για αρκετά συμπεράσματα, αφού ο αντίπαλος θ’ αγωνιστεί επίσης στη Football League, αλλά πιθανότατα στον Νότιο Όμιλο.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Στέφανος Ξηροφώτος αναμένεται πάντως να μοιράσει για μία ακόμη φορά τον χρόνο συμμετοχής, και να χρησιμοποιήσει και κάποιους παίκτες που δεν έχουν πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής μέχρι στιγμής στα φιλικά παιχνίδια, σε συνδυασμό πάντως και με ποδοσφαιριστές που λογίζονται ως βασικοί για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, όπως έχει πράξει μέχρι στιγμής στους αγώνες προετοιμασίας.

Την αποστολή πάντως αναμένεται να μην ακολουθήσει ο Χρήστος Αγρόδημος, με τον Λαρισαίο ποδοσφαιριστή να αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα στο πόδι, και αφού έχει πάρει μέρος σε όλα τα φιλικά του Ολυμπιακού Βόλου, προτιμήθηκε να ξεκουραστεί και να πάρει ανάσες. Άλλωστε ο παίκτης δείχνει να έχει προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του προπονητικού επιτελείου της ομάδας, οπότε σ’ αυτήν τη φάση του δίνεται ευκαιρία να πάρει κάποιες ανάσες. Μικροπροβλήματα αντιμετωπίζουν και οι Γιαννίτσης και Γεωργακόπουλος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.