Φωνάζει ο Ολυμπιακός Βόλου για τους διαιτητές ενόψει ντέρμπι παραμονής

Ζήτησε την αντικατάστασή τους, αλλά δεν βρίσκει ανταπόκριση

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι έχει στο πρόγραμμά της για την ερχόμενη Κυριακή ο Ολυμπιακός Βόλου, υποδεχόμενος την Αναγέννηση Καρδίτσας, με τον νικητή της αναμέτρησης να κάνει καθοριστικό βήμα για παραμονή στην κατηγορία. Ωστόσο τα σκοτεινά σύννεφα κυριαρχούν στις σκέψεις των «ερυθρόλευκων» από τη στιγμή που ενημερώθηκαν για τον ορισμό της διαιτητικής τριπλέτας, που θεωρούν ότι έχει… επιβαρυμένο σε βάρος της βολιώτικης ομάδας!

Κινούμενη με βάση τα όσα προβλέπονται, η Διοικούσα Επιτροπή που έχει εκφράσει αρκετά παράπονα φέτος για τις διαιτησίες που έχει συναντήσει έως τώρα σε αρκετά παιχνίδια, με χαρακτηριστικότερα τα σφυρίγματα στο παιχνίδι με τους Ίκαρους στα Τρίκαλα που οδήγησαν στην αποβολή του Αναγνωστόπουλου, αλλά και το σφύριγμα στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με την Αναγέννηση που έκοψε τη φόρα του Ολυμπιακού Βόλου. Όμως και οι δύο περιπτώσεις, διαιτητικά συνδέονται με το παιχνίδι της Κυριακής!

Στην ερχόμενη αναμέτρηση λοιπόν ορίστηκαν οι κκ Μαραμής, Γεωργούλης και Βασιλόπουλος. Οι δύο πρώτοι ήταν και στο παιχνίδι με τους Ίκαρους. Με τον Τσιαβέ από πλευράς γηπεδούχων να πετυχαίνει το τρίποντο και να κάνει το σκορ 83-79, η μπάλα μετά το καλάθι κατέληξε στα χέρια του Παπαχρήστου, ο Αναγνωστόπουλος από πλευράς Ολυμπιακού Βόλου πάει να την πάρει και οι διαιτητές δείχνουν… αντιαθλητικό φάουλ, με τον παίκτη των «ερυθρόλευκων» να περνά εκτός αγώνα! Ήταν το δεύτερο αντιαθλητικό που χρεώθηκε ο Αναγνωστόπουλος και αναγκαστικά πήρε τον δρόμο για τα αποδυτήρια, με τον ίδιο αλλά και όλη την αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου να μην μπορούν να καταλάβουν τι έγινε! Ακόμη και μετά τον αγώνα οι «ερυθρόλευκοι» κοιτούσαν το βίντεο αλλά δεν μπορούσαν όπως τόνιζαν να καταλάβουν γιατί οι διαιτητές επέλεξαν να δώσουν το συγκεκριμένο σφύριγμα, που άλλαξε τις ισορροπίες στον αγώνα και με τη διαφορά στο σκορ να είναι μικρή… Ποιοι ήταν λοιπόν οι διαιτητές; Πιο κοντά στη φάση ήταν ο κ. Μαραμής, αλλά μετά από διαβούλευσης ο κ. Γεωργούλης ήταν αυτός που έδωσε το δεύτερο αντιαθλητικό σε βάρος του Αναγνωστόπουλου. Αμφότεροι ορίστηκαν στο παιχνίδι της Κυριακής.

Ο τρίτος της… παρέας, ο κ. Βασιλόπουλος σφύριξε και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Ήταν περίπου 1,5 λεπτό πριν το τέλος, με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ, και όπως υποστηρίζουν οι παράγοντες του Ολυμπιακού Βόλου, ο συγκεκριμένος διαιτητής έδωσε σε εκείνο το σημείο αντιαθλητικό φάουλ σε βάρος του Καραμήτσου, χωρίς ωστόσο όπως αναφέρουν να υπάρχει επαφή ή ακόμη ακόμη να είναι με την μπάλα στα χέρια ο παίκτης των «ερυθρόλευκων» ή έστω ο προσωπικός αντίπαλός του!

Ήδη όπως προαναφέραμε η Διοικούσα Επιτροπή του Ολυμπιακού Βόλου υπέβαλε αιτιολογημένο αίτημα αντικατάστασης και των τριών διαιτητών. Παράλληλα, θα πρέπει να συνυπολογίσει κανείς ότι η Αναγέννηση Καρδίτσας προέρχεται από εντός έδρας ήττα από τη Νίκη Βόλου και μέσω social media είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά της για τη διαιτησία εκείνου του αγώνα. Πάντως, μέχρι το μεσημέρι, απάντηση από την πλευρά της ΚΕΔ/ΕΟΚ δεν είχε δοθεί…

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.