Γ’ Εθνική: Νέα δεδομένα μετά τις 10 Ιανουαρίου-Κονδύλι για τεστ κορωνοϊού

Άκρως ενδιαφέροντα είναι τα αποτελέσματα που προέκυψαν από την τηλεδιάσκεψη εκπροσώπων-παικτών ομάδων της Γ’ Εθνικής, με τον πρόεδρο του ΠΣΑΠ Γιώργο Μπαντή, τον εκπρόσωπο της ΕΠΟ, Παναγιώτη Διακοφώτη και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά, συζητώντας την επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης.

Σύμφωνα με τον κο Μαυρωτά, είναι δεδομένη η θέληση της ΓΓΑ για ολοκλήρωση όλων των πρωταθλημάτων, και σ’ αυτό το πλαίσιο κινείται ο σχεδιασμός. Αυτός καταρτίζεται σε συνεργασία με την ΕΠΟ, ώστε η Ομοσπονδία να λάβει όλα τα απαραίτητα στοιχεία από τη ΓΓΑ και στη συνέχεια να καταθέσει ολοκληρωμένη πρόταση υπόψη τηης επιτροπής λοιμωξιολόγων για να δοθεί η έγκριση επιστροφής στα γήπεδα.

Η επιστροφή βέβαια περιλαμβάνει απαραιτήτως την πραγματοποίηση τεστ κορωνοϊού, και δημοσιεύματα αναφέρουν πως η ΓΓΑ μελετά σχέδιο διάθεσης κονδυλίων για τη συγκεκριμένη διαδικασία όσον αφορά τις ομάδες. Χαρακτηριστικά αναφέρεται πώς στην τοποθέτησή του ο ΓΓ Αθλητισμού τόνισε ότι ο Αθλητισμός υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει.

Από την άλλη πάλι, πόσο εύκολο θα είναι να διατεθεί κονδύλι μόνο για τις ομάδες ποδοσφαίρου της Γ’ Εθνικής, αφού σε μία τέτοια περίπτωση είναι δεδομένο ότι θα αντιδράσουν σύλλογοι, παίκτες και παίκτριες άλλων αθλημάτων και κατηγοριών; Προφανώς μπορεί να εκτιμήσει κανείς ότι πρόκειται για ένα συνολικότερο σχέδιο…

Συγχρόνως, σημειώνεται ότι περισσότερα δεδομένα θα έρθουν στο προσκήνιο μετά τις 10 Ιανουαρίου (στις 7 του μηνός υποτίθεται ότι ολοκληρώνεται το πλήρες lockdown-εκτός αν επιβεβαιωθεί η παράτασή του), και όλα εξαρτώνται από την επιδημιολογική εικόνα που θα επικρατεί μέχρι τότε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.