Για δεύτερη χρονιά πρωταθλήτρια στα age groups στην κολύμβηση η Νίκη

Για δεύτερη χρονιά το κολυμβητικό τμήμα της Νίκης Βόλου αναδείχθηκε πρωταθλητής των Κατηγοριών Παίδων-Κορασίδων και Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α’ και Β’.

Η Νίκη Βόλου συγκέντρωσε συνολικά 1.150 βαθμούς κατακτώντας συνολικά 21 μετάλλια και συγκεκριμένα επτά χρυσά, επτά αργυρά και επτά χάλκινα.

Να σημειωθεί ότι εκτός από πρωταθλήτρια των age groups, η Νίκη Βόλου, κατέκτησε το πρωτάθλημα και στα αγόρια της κατηγορίας.

Τα αποτελέσματα της τελευταίας ημέρας (22/7)

Γιώργος Ιωαννίδης 2η θέση και αργυρό μετάλλιο 400m EΛΕΥΘΕΡΟ

Ιωάννης Θεοδοσόπουλος 7η θέση στα 400m EΛΕΥΘΕΡΟ

Σοφία Γκέκα 10η θέση στα 100μ. ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ

Νικόλαος Κουκουσέλης 10η θέση στα 100μ. ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ

Βαρβάρα Αντωνίου 14η θέση στα 200m ΥΠΤΙΟ

Χρήστος Στύλας 14η θέση στα 100μ. ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ

Απόστολος Κοντοβάς 15η θέση στα 100μ. ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ

1η θέση και χρυσό μετάλλιο στα 4 x 200m ΕΛΕΥΘΕΡΟ (ΚΟΥΚΟΥΣΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ –  ΚΟΝΤΟΒΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ – ΘΕΟΔΟΣΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ –  ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ)

4η θέση 4Χ100 ΕΛΕΥΘΕΡΟ mixed (ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΚΟΥΚΟΥΣΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ – ΓΚΕΚΑ ΣΟΦΙΑ)

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση: “Για ακόμη μία χρονιά ένα περιφερειακό ερασιτεχνικό σωματείο καταφέρνει να βρεθεί στο υψηλότερο βάθρο της πανελλήνιας κατάταξης, ανταγωνιζόμενο, στα πλαίσια της ευγενούς άμιλλας, κολυμβητικά “μεγαθήρια” σε όλη την επικράτεια.

Το τμήμα κολύμβησης του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις και τις προσπάθειες που κατέβαλαν, όπως και τους προπονητές, τον αρχιπροπονητή της αγωνιστικής Δημήτρη Αδαμόπουλο, τον προπονητή Αχιλλέα Βλιώρα, καθώς και τους κ.κ. Μάρκο Μανταλούφα και Στάθη Μέμο.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους γονείς για την αστείρευτη ψυχολογική υποστήριξη στους αθλητές σε όλη αυτή την προσπάθεια τη φετινή χρονιά που ολοκληρώνεται με τον καλύτερο τρόπο, αλλά πάνω απ’ όλα με ηθική ικανοποίηση για την τεράστια προσπάθεια που καταβλήθηκε απ’ όλους.

Ο αγωνιστικός πήχης έχει τεθεί πολύ ψηλά για το τμήμα κολύμβησης και χρέος όλων μας είναι να τον διατηρήσουμε και να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά, με σεβασμό πρώτα απ’ όλα στους αθλητές μας”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.