Για τις νίκες αλλά και για να πείσει περισσότερο…

Ετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον ΓΣ Αλμυρού ο Ολυμπιακός Βόλου, και όχι μόνο

Το στοίχημα για τον Ολυμπιακό Βόλου από εδώ και πέρα, και με δεδομένη τη δυναμική των αντιπάλων του δεν είναι μόνο να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς σε κάθε παιχνίδι, αλλά και να πείσει ότι μπορεί να σταθεί στα μπαράζ ανόδου για τη Γ’ Εθνική, εφόσον κατακτήσει την 1η θέση στη φετινή Α’ ΕΠΣΘ, έχοντας μπροστά του το παιχνίδι με τον ΓΣ Αλμυρού εκτός έδρας (17/02, 15:00).

Βαθμολογικά μόνο η Αγία Άννα είναι κοντά του, μόλις δύο βαθμούς πίσω, ενώ ο τρίτος Ρήγας Φεραίος απέχει 13 ολόκληρους βαθμούς από την πρώτη θέση, διαφορά σημαντική, έστω και αν μαθηματικά καλύπτεται μέχρι το τέλος του φετινού πρωταθλήματος. Oπότε το πιο δυνατό παιχνίδι που έχει να δώσει ο Ολυμπιακός Βόλου αυτήν τη στιγμή είναι με την Αγία Άννα, και από εκεί και πέρα οι περισσότεροι (όχι όλοι βέβαια) αντίπαλοι που αναμένεται μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος δεν δείχνουν ικανοί να του κόψουν βαθμούς. Οπότε, πέρα από την ουσία των βαθμών οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να καλύψουν και την ουσία των πειστικών εμφανίσεων, αφού στα μπαράζ ανόδου, εφόσον εξασφαλίσουν τη συμμετοχή, τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά.

Οι πιθανοί αντίπαλοι για την ομάδα που θ’ αναδειχθεί πρωταθλήτρια Α’ ΕΠΣΘ δείχνουν αρκετά δυνατοί. Για παράδειγμα ο ΑΟ Ανθούπολης Λάρισας έχει ένα σύνολο από έμπειρους παίκτες, ενώ έχει αποσπαστεί πέντε βαθμούς από τη δεύτερη θέση όπου βρίσκεται ο ΠΟ Ελασσόνας. Στη Φθιώτιδα από την άλλη, ο έμπειρος Οπούντιος Μαρτίνου είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, αλλά δίνει μάχη με την ΑΕ Μαλεσίνας και τη Δάφνη Λιβανάτων με τις βαθμολογικές διαφορές να είναι ελάχιστες (54, 53 και 52 αντίστοιχα). Στην ΕΠΣ Καρδίτσας,, Ατρόμητος Παλαμά και Αστέρας Καρδίτσας βρίσκονται στην 1η και 2η θέση με 45 και 44 βαθμούς αντίστοιχα…

Στα μπαράζ ανόδου λοιπόν θα εντοπιστούν οι τελικοί για τον Ολυμπιακό Βόλου, εφόσον πάρει το εισιτήριο συμμετοχής. Δεν μπορεί να πει κανείς άλλωστε σε καμία περίπτωση ότι τα μέλη των «ερυθρόλευκων» δεν σκέφτονται τη συγκεκριμένη διαδικασία, αφού εξ αρχής ο στόχος της ανόδου ήταν αυτός που είχε τεθεί φέτος. Απλά χρονικά προηγούνται τα παιχνίδια της Α’ ΕΠΣΘ στα οποία και βαθμούς πρέπει να πάρουν αλλά και να πείσουν ακόμη περισσότερο.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.