Για το 11×11 απέναντι στην Αγία Άννα ο Ολυμπιακός Βόλου

Μετά την άνετη επικράτηση επί της Ακρόπολης Σέσκλου

0 αγώνας με αντίπαλο την Αγία Άννα για την 10η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ ήταν ο δεύτερος που είχε αναβληθεί για τον Ολυμπιακό Βόλου, μετά από εκείνον με τον Πανιώνιο Νέας Ιωνίας, και αφού βρέθηκε τελικά άλλο γήπεδο αντί του «Παντελής Μαγουλάς», ορίστηκε για μεθαύριο Τετάρτη 13/12, με ώρα έναρξης τις 15:00.

Το γήπεδο της Νεάπολης ήταν αυτό που επιλέχθηκε τελικά, προκειμένου να το χρησιμοποιήσει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση η Αγία Άννα ως έδρα. Έτσι, η αναμέτρηση αναμένεται να διεξαχθεί κανονικά, με την παρουσία και κόσμου στις κερκίδες, μιας και τα κυβερνητικά μέτρα που ανακοινώθηκαν από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο το μεσημέρι της Δευτέρας (11/12) δεν φαίνεται να πιάνουν τα τοπικά πρωταθλήματα.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, o Oλυμπιακός Βόλου είχε εύκολο έργο απέναντι στην Ακρόπολη, την οποία και κέρδισε 7-0 (6’ Πετράκος, 14’, 43’ Καρατσόλης, 56’ Μπλατσέρης, 75’, 81’ Αναστασίου, 82’ Γιαρλέλης), αλλά ο ερχόμενος αντίπαλος έχει σίγουρα μεγαλύτερη δυναμική από την ομάδα του Σέσκλου. Οπότε, θέλοντας να κάνει το 11×11 και να κλείσει τον πρώτο γύρο με το απόλυτο στις νίκες, το σύνολο των «ερυθρόλευκων» θέλει και πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό. Βέβαια, το rotation που εν μέρει εφαρμόστηκε από εκεί και πέρα στο παιχνίδι με την Ακρόπολη, δεν αναμένεται να συνεχιστεί το μεσημέρι της Τετάρτης, με το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού Βόλου ν’ αναμένεται να χρησιμοποιήσει τους πιο έτοιμους παίκτες που ταιριάζουν στην ενδεκάδα της μεθαυριανής αναμέτρησης.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.