Η “ακτινογραφία” των πιθανών αντιπάλων της Νίκης στα μπαράζ

Η κλήρωση των μπαράζ για την άνοδο των δευτεραθλητριών ομάδων των ομίλων της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας στη Football League, θα πραγματοποιηθεί τη Μ. Δευτέρα 22 Απριλίου και ώρα 13:00 στα γραφεία της Ε.Π.Ο. στο πάρκο Γουδή, όπως έγινε γνωστό. Στην κληρωτίδα θα μπει φυσικά και η Νίκη Βόλου, που τερμάτισε δεύτερη στην ισοβαθμία με τον Ολυμπιακό Βόλου στον 4ο όμιλο, και θα περιμένει να δει ποια ομάδα εκ των Νέστου Χρυσούπολης, Π.Ο. Τρίγλιας και Θεσπρωτού θα κληθεί να αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες.

Ο Νέστος Χρυσούπολης δείχνει να είναι η πιο δυνατή ομάδα από τις πιθανές αντιπάλους της Νίκης και σίγουρα οι κυανόλευκοι, χωρίς φυσικά να φοβούνται καμία, καλό θα ήταν να την αποφύγουν. Η ομάδα του νομού Καβάλας κόντραρε στα ίσια την πρωταθλήτρια Καβάλα στον 1ο όμιλο και τερμάτισε έναν βαθμό πίσω της (63 έναντι 62) και μάλιστα στα δυο ντέρμπι με τη βασική ανταγωνίστριά του δεν έχασε, καθώς επικράτησε με 3-2 στο «σπίτι» του και έφερε λευκή ισοπαλία εκτός έδρας. Ο απολογισμός της ήταν 20 νίκες, 5 ισοπαλίες και μία ήττα από τον έβδομο Άρη Αβάτου, που ήταν καθοριστική, και τα τέρματά της 52-14. Προπονητής της είναι ο 40χρονος Κυριάκος Κετσιεμενίδης, που ξεκίνησε πέρσι την προπονητική του καριέρα στην ομάδα που του έκανε φέτος τη μεγάλη ζημιά, δηλαδή στον Άρη Αβάτου. Πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα ήταν για τον Νέστο ο γνωστός μας Ανδρέας Μκρτσιαν με δέκα τέρματα, παρόλο που είναι κεντρικός αμυντικός, ενώ δεύτερος ο επιθετικός Αλέξανδρος Μελισσόπουλος με οκτώ.

Ο Π.Ο. Τρίγλιας με το 0-2 επί του Μακεδονικού στο φινάλε, ένα ματς που διακόπηκε λόγω καιρικών συνθηκών την περασμένη Κυριακή και συνεχίστηκε τη Δευτέρα (15/4), πήρε τη δεύτερη θέση στον 2ο όμιλο. Πιο γνωστοί παίκτες δύο πρώην του Ολυμπιακού Βόλου, οι Σουάνης (23 ματς και 7 γκολ) και Ευθυμιάδης (12 ματς και 2 γκολ στο β’ μισό της σεζόν), ενώ ο Βολιώτης Φάνης Μαλακασιώτης έχει να παίξει στο πρωτάθλημα από Νοέμβριο λόγω τραυματισμού. Η Τρίγλια τερμάτισε δύο βαθμούς κάτω από τη Βέροια/Ελπίδα Σκουτάρεως (57 έναντι 55) με 17 νίκες, 4 ισοπαλίες και 5 ήττες και με τέρματα 39-19. Τεχνικός της ομάδας ο 39χρονος Κώστας Γεωργιάδης, που ως ποδοσφαιριστής έγινε γνωστός με τη Βέροια και τον Αγροτικό Αστέρα. Ο Γιάννης Ντούνγκα, γεννημένος στην Αλβανία αλλά με ελληνικό διαβατήριο, είναι το καλύτερο επιθετικό όπλο της ομάδας από τη Χαλκιδική, έχοντας τελειώσει το πρωτάθλημα με 13 γκολ.

Ο Θεσπρωτός ήταν καλύτερος στην ισοβαθμία από τον τρίτο Αχέροντα Καναλακίου στους 47 πόντους κι έτσι κατέλαβε τη δεύτερη θέση του 3ου ομίλου με 13 νίκες, 8 ισοπαλίες και  3 ήττες σε γκρουπ με 13 ομάδες. Στο φινάλε κέρδισε με 0-3 τον Θρίαμβο Σερβιανών. Έχει προπονητή τον 46χρονο Δημήτρη Μουρούτη και πιο γνωστοί του παίκτες στο βολιώτικο κοινό είναι ο Χρήστος Νόνης, που ήταν μέχρι τα μισά της σεζόν στον Ολυμπιακό Βόλου, και ο Χάρης Μπίκας, που έπαιξε για τρία χρόνια στον Ρήγα Φεραίο. Γνωστό όνομα είναι και ο Στέλιος Πόζογλου, που έχει ξεκινήσει από τον ΠΑΟΚ (14 ματς μ’ αυτόν στη Σούπερ Λιγκ) και έβαλε πέντε γκολ στο πρωτάθλημα, πηγαίνοντας στην Ηγουμενίτσα στο δεύτερο μισό της σεζόν, προερχόμενος από τον Εθνικό Άχνας. Έξι τέρματα σημείωσε ο μέσος Τάσος Γώγος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.