Η δουλειά συνεχίζεται με συμπεράσματα για τον Ολυμπιακό Βόλου

Ενώ δεν αποκλείονται οι επιπλέον προσθήκες

Περιμένοντας το επόμενο φιλικό, οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου κατέθεσαν για μία ακόμη φορά δείγματα των δυνατοτήτων που έχει η ομάδα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, και δεν είναι υπερβολή να πει κανείς ότι αποτελεί ήδη το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και τη διεκδίκηση της ανόδου στη Γ’ Εθνική μέσω των μπαράζ.

Βέβαια, πρωτάθλημα ΕΠΣ και μπαράζ είναι δύο τελείως διαφορετικές διαδικασίες, ωστόσο όπως αναφέρει και η νέα διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος βήμα-βήμα και με χαμηλούς τόνους η ομάδα καλείται να κάνει την προσπάθειά της τη νέα χρονιά.

Τα στοιχεία απέναντι στον (εμφανώς ανέτοιμο και με ελλείψεις) Σαρακηνό που έδειξε ο Ολυμπιακός Βόλου πάντως ήταν θετικά. Ταχύτητα στην επίθεση, πίεση ψηλά και κάποιοι αυτοματισμοί κυρίως από τα άκρα ήταν κάποια από τα στοιχεία που έδειξαν οι «ερυθρόλευκοι», με το προπονητικό επιτελείο να κάνει ουσιαστικά δοκιμές για τη βασική ενδεκάδα που θα χρησιμοποιηθεί στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ.

Από την άλλη, η ενίσχυση δεν έχει ολοκληρωθεί. Κάποιοι παίκτες δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί (ο τερματοφύλακας Δημήτρης Αναστασίου για παράδειγμα και πιθανότατα και ο Γιάννης Κυρίτσης) ενώ υπάρχει πιθανότητα και για δύο ακόμη προσθήκες.

Όσον αφορά τα φιλικά, από τη στιγμή που ακυρώθηκε η αναμέτρηση με τον Πύρασο Νέας Αγχιάλου, αναζητήθηκε άλλος αντίπαλος, και αν βρεθεί θα γίνει αναμέτρηση. Αλλιώς, το επόμενο φιλικό έχει οριστεί για τις 2 Σεπτεμβρίου στην Τσαριτσάνη Ελασσόνας, απέναντι στον τοπικό Οικονόμο, και στις 6 του μηνός, στα Φάρσαλα απέναντι στον τοπικό Αχιλλέα. Δύσκολα θ’ αγωνιστούν στην Τσαριτσάνη πάντως οι τραυματίες Κούλπας, Θάνος Κυρίτσης, και Σέττος, ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει γιατί δεν συμμετείχε στο φιλικό με τον Σαρακηνό ο Θεοδωρόπουλος.

 

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.