Η πρώτη αγωνιστική της Β’ ΕΠΣΘ: Αποτελέσματα και σκόρερ της Κυριακής 17/10/2021

Με την πρώτη αγωνιστική για τη Β’ ΕΠΣΘ να ξεκινά το τρέχον Σαββατοκύριακο, τα παιχνίδια Ελευθεριακός-Σκόπελος για τον Α’ όμιλο και Χλόη-Άνθιμος Γαζής για τον Β’ όμιλο άνοιξαν την αυλαία της δράσης για την Κυριακή 17/10.

Για τον Α’ Όμιλο…

Με σκορ 1-2, η Σκόπελος επικράτησε σε βάρος του Ελευθεριακού στο Βασδέκειο, με τον Τσουπαρέλο να κάνει τη διαφορά για τους φιλοξενούμενους.

Συγκεκριμένα, στο 6’ ο παίκτης της Σκοπέλου είχε δοκάρι, ενώ στο 14’ ο Κερμελής τον βρήκε με μπαλιά στην πλάτη της άμυνας για να κάνει το 0-1. Ο Ελευθεριακός όμως ισοφάρισε στο 18’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ωστόσο η Σκόπελος δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Στο 34’ ο Τσουπαρέλος εκτέλεσε το φάουλ και με κεφαλιά ο Στέλιος Καραθανάσης έκανε το σκορ 1-2 που ήταν και το τελικό, ενώ στη συνέχεια και ο Ελευθεριακός είχε δοκάρι.

Από την άλλη, οι Νέοι Αθλητές Νίκης πέρασαν από την έδρα του Μαγνησιακού με σκορ 0-1. το νικητήριο τέρμα σημείωσε ο Γιοβάνης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, με τον Γκινίδη να κερδίζει την εσχάτη των ποινών.

Για τον Β’ Όμιλο

1-2 ήταν το σκορ στο παιχνίδι ανάμεσα σε Χλόη και Άνθιμο Γαζή, με τον Γκέκα για τους φιλοξενούμενους να έχουν δοκάρι στο 2’ με τον Γκέκα μετά από μακρινό σουτ, ενώ το 0-1 έκανε με πλασέ ο Κίτσος στο 7’ μετά από κλέψιμο εντός περιοχής.

Το 0-2 έγινε στο 49’, όταν ο Κουλάκογλου έκανε το σουτ από αριστερά για να στείλει την μπάλα στη συμβολή των δοκών και εντός διχτύων. Η Χλόη μείωσε στο τελικό 1-2 με το Γεροβασίλη στο 80’ με σουτ.

Με σκορ 1-2 επίσης ο Άθλος Αλμυρού πέρασε από την έδρα του Απόλλωνα Καναλίων. Στο 5′ ο Νικηφοράκης έκανε το 0-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με πλασέ του Ανδρέου στο 10′. Ωστόσο πολύ γρήγορα, ο Κομπούρας στο 19′ έκανε το 1-2 για τον Άθλο, σκορ που ήταν και το τελικό.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.