Η πρώτη ανάρτηση της Κατερίνα Στεφανίδη μετά το ασημένιο μετάλλιο: «Ευχαριστήθηκα τον αγώνα»

Η Κατερίνα Στεφανίδη έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, στην οποία ευχαρίστησε τον σύζυγό της που ήταν το στήριγμά της για ενώ παράλληλα ανέφερε ότι αυτό τον αγώνα τον ευχαριστήθηκε περισσότερο από κάθε άλλον από το 2018 και έπειτα.

Η σπουδαία πρωταθλήτρια λίγες ώρες μετά την τεράστια επιτυχία της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, ευχαρίστησε τον άνδρα και προπονητή της, αλλά και όλους όσοι την στηρίζουν στα καλά και άσχημα και δήλωσε περήφανη που επετεύχθη ο στόχος της χρονιάς!

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Δεύτερη στην Ευρώπη. Σε έναν απίστευτο αγώνα χθες το βράδυ στο Μόναχο, με μια υπέροχη ατμόσφαιρα. Ο πρώτος αγώνας που ευχαριστήθηκα τόσο από το 2018 και φάνηκε. Για μια ακόμα φορά έκανα φετινό ρεκόρ, 4.75, στον αγώνα στόχο της χρονιάς, κάτι που έχουμε καταφέρει σχεδόν σε κάθε μεγάλο πρωτάθλημα και είμαι πολύ περήφανη για αυτό. Ευχαριστώ πολύ τον άντρα και προπονητή μου @mitchkrier ιδιαίτερα γιατί φέτος τους έχω κάνει την ζωή του δύσκολη και πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις συναθλήτριες μου καθώς το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό, και βέβαια στην wilmamurto που έκανε τον αγώνα της ζωής της με 3 ατομικά ρεκόρ και την tina_sutej η οποία αγωνίστηκε με μισό χέρι και χθες το βράδυ μετά τον αγώνα έκανε πολλαπλά ράμματα. Σας ευχαριστώ και όλους εσάς που με στηρίζετε στα καλά και στα κακά».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.