Ισοπαλία 3-3 Αγία Άννα και Μαγνησιακός στο ντέρμπι

Οι δυο ομάδες που προπορεύονται στο πρωτάθλημα ΕΠΣΘ διατήρησαν το αήττητο και συνεχίζουν μαζί στην κορυφή της βαθμολογίας.

Γκολ, ανατροπές και θέαμα είχε το μεγάλο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣΘ, αλλά δεν είχε νικητή (3-3) και έτσι Αγία Αννα και Μαγνησιακός συνεχίζουν μαζί αήττητοι στην κορυφή έχοντας τώρα 19 βαθμούς

Η Αγία Αννα κατάφερε να προηγηθεί προς το τέλος του πρώτου μέρους (43΄) με τον Ιάσονα Παπαδημητρίου που με το 13ο φετινό του γκολ έκανε το 1-0.

Ο Μαγνησιακός είχε την δική του “απάντηση” νωρίς στο β’ ημίχρονο και με σκόρερ τον Ηλία Βλάχο έφερε το παιχνίδι στα ίσια (1-1) και μετά έφτασε και στην ανατροπή (1-2) με τον Βουρδάκη.

Ο Μαγνησιακός αναγκάστηκε να παίζει με 10 παίκτες από το 61΄λόγω αποβολής του Σιάτρα και ο Παπαδημητρίου με εκτέλεση ισοφάρισε σε 2-2 και μετά έγινε και ανατροπή από την Αγία Άννα και το 3-2 με τον Πετράκο, αλλά ο Μαγνησιακός λίγο πριν το τέλος ισοφάρισε σε 3-3 με τον Χριστίδη σε ένα ματς με πολύ κόσμο στο “Παντελής Μαγουλάς”

Στην επόμενη 8η αγωνιστική η Αγία Άννα θα δοκιμαστεί στο Βελεστίνο από τον Ρήγα Φεραίο, ενώ ο Μαγνησιακός θα υποδεχθεί τον Πύρασο.

Επίσης σήμερα το αήττητο διατήρησε και ο ΓΣΑ που νίκησε 3-0 (6΄Κοντοβάς, 72΄Μιχόπουλος, 78′ πεν. Αραπίτσας) την Αγχίαλο και με 15 πλέον βαθμούς μείωσε στο -4 από την κορυφή.

Ολα τα σημερινά αποτελέσματα

Α’ ΕΠΣΘ (7η αγωνιστική)

Αγία Άννα-Μαγνησιακός 3-3

Αίας Σούρπης-Θησέας 1-0

ΓΣ Αλμυρού-Αγχίαλος 3-0

Τοξότης-Ακρόπολη 0-2

Β’ ΕΠΣΘ (5η αγωνιστική)

Αστέρας Ριζομύλου-Αγία Παρασκευή 3-1

Σκιάθος-Σκόπελος 3-0

Μικροθήβες-Άνθιμος Γαζής 2-2

Ιάσων Α.Μ.-Δάφνη 2-0

Πανιώνιος-ΑΠΟΒ 4-3

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.