Καλά στοιχεία ο Ολυμπιακός Βόλου, 4-1 τον Σαρακηνό

Στο φιλικό το απόγευμα της Τετάρτης

Ταχύτητα, σωστές θέσεις και αυτοματισμούς ήθελε να δει όπως φαίνεται το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού Βόλου στο φιλικό παιχνίδι με τον Σαρακηνό, με τους «ερυθρόλευκους» να βγάζουν κάποια καλά στοιχεία και να επικρατούν τελικά 4-1, αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον.

Ρεπορτάζ: Χρυσόστομος Τρίμμης

Παρά την αυξημένη θερμοκρασία, οι δύο ομάδες προσπάθησαν να αφοσιωθούν στο παιχνίδι, με τον Ολυμπιακό Βόλου από την αρχή του αγώνα να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Μάλιστα, ο Σκοπελίτης με ένα περίτεχνο σουτ στο 7′ απείλησε την εστία του Σαρακηνού, ενώ στο 8′ μετά από κεφαλιά του Τζέκα, ο αρχηγός του Ολυμπιακού Βόλου έγινε αποδέκτης της μπάλας, για να σκοράρει απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα με πλασέ για το 1-0.

Στο 16′ ήρθε το 2-0 για τον Ολυμπιακό Βόλου καθώς ο Τζέκα έκανε το πρώτο σουτ για να αποκρούσει ο τερματοφύλακας της Σαρακηνού, με τον Παπαδήμο να παίρνει το ριμπάουντ και να σκοράρει για την ομάδα του. Στο 18′ πάλι ο ΚΣ Καμπέρης σούταρε, για να στείλει την μπάλα άουτ.

Δεν άργησε να έρθει και το τρίτο γκολ για τον Ολυμπιακό Βόλου καθώς στο 21′ ο Κ.Σ. Καμπέρης έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Παπαδήμο2 έκανε το πρώτο σουτ για να αποκρούσει ο αντίπαλος τερματοφύλακας, και στη συνέχεια ο Τζέκα με διπλή προσπάθεια σκόραρε για τους “ερυθρόλευκους”.

Ο Ολυμπιακός Βόλου παρέμεινε απειλητικός, και με την έναρξη του δεύτερου μέρους και μάλιστα στο 49′ ο Καρατσόλης λίγο έλειψε να κάνει το 4-0, αλλά είδε την μπάλα στην προσπάθειά του από κοντά να σταματά στο αριστερό κάθετο δοκάρι του αντιπάλου τερματοφύλακα στο και έφυγε άουτ.

Τελικά στο 68’ έγινε το 4-0 όταν ο Παπαδήμος έκανε το σουτ για να μπεις στην πορεία της μπάλας ο Καρατσόλης και να σκοράρει για τον Ολυμπιακό Βόλου.

Στο 75′ ο Σαρακηνός κατάφερε να μειώσει κερδίζοντας πέναλτι, την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο Σταματίου για να κάνει έτσι το 1-4.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι από εκεί και πέρα ο ρυθμός έπεσε μετά και τις αλλαγές που έγιναν από τους προπονητές των δύο ομάδων προκειμένου να δοκιμάσουν διάφορα πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο συνόλων για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ.

Βασικοί για τον Σαρακηνό ήταν οι Καρακασίδης, Στεργίου, Σπύρου, Σταματίου, Γιαμαλής, Τσιάνος, Τσιανάκας, Δημακόπουλος, Δημόπουλος, Καραγιάννης και Γκλαβίνης. Έπαιξαν επίσης οι Γράντας, Ράπτης, Δουλάς και Χασάν.

Για τον Ολυμπιακό Βόλου ξεκίνησαν οι Σταυράκης, Κακάμης, Καμπέρης Κ.Σ., Παπακώστας, Γκαλίτσιος, Καμπέρης Κ.Θ., Παπαδήμος, Μπλατσέρι, Τζέκα, Πετράκος και Σκοπελίτης. Έπαιξαν επίσης οι Αναστασίου Αλ., Καρατσόλης, Κατσαγεωργίου, Κοφινάς, Νικολούλης, Αναστασίου Δ., Σιαμέτης, Ζάχος και Παπαϊωάννου. Απόντες ήταν οι τραυματίες Κυρίτσης, Κούλπας και Σέττος, καθώς και ο Θεοδωρόπουλος.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.