Kανούλης: «Κοντά στη Νίκη για το ντέρμπι ο κόσμος αλλά χωρίς επικίνδυνες ενέργειες»

Το μήνυμα του γενικού αρχηγού των «κυανόλευκων» ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου την ερχόμενη Κυριακή 20 Μαρτίου στο κλειστό της Νέας Ιωνίας προετοιμάζεται η ομάδα της Νίκης, με τον γενικό αρχηγό της, Δημήτρη Κανούλη να ζει ήδη κάθε στιγμή, αφού το σύνθημα της ζωής του είναι  «μόνο μπάσκετ»! Μιας αυτό έχει βάλει μαζί με τη Νίκη δίπλα δίπλα και στην κορυφή των αξιών του, ο Δημήτρης Κανούλης καλεί τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα την ερχόμενη Κυριακή, αλλά να προσέξει για να μην προχωρήσει σε ενέργειες που θα προκαλέσουν πρόβλημα στην ομάδα.

Μέσω του «Μagnesiasports» λοιπόν, ο γενικός αρχηγός της Νίκης Βόλου επισημαίνει τα εξής: «Η ομάδα μας αυτή την Κυριακή υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βόλου. Πάντα σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια, η παρουσία και η στήριξη του κόσμου μας είναι η δύναμη μας. Χάρη στην δική σας στήριξη όλη την χρονιά, διοίκηση προπονητές και παίχτες προσπαθούν για το καλύτερο. Θέλουμε και αυτή την Κυριακή με την φωνή σας να είστε εκεί μαζί μας. Χωρίς όμως ενέργειες που προσβάλλουν το άθλημα και ενέργειες που μπορούν να έχουν ως αποτέλεσμα κάποια τιμωρία της έδρας μας».

Παράλληλα συμπληρώνει: «Μέχρι τώρα η ομάδα δεν στερήθηκε σε κανένα παιχνίδι τον κόσμο της. Αυτό να το κρατήσουμε έτσι μέχρι το τέλος της χρονιάς. Σε όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια είτε είμαστε αδιάφοροι βαθμολογικά είτε όχι, μας νοιάζει μόνο η νίκη και δεν θα χαρίσουμε τίποτα σε κανέναν αντίπαλο».

Άλλωστε στο φινάλε, ο Δημήτρης Κανούλης επισημαίνει (τι θα μπορούσε να πει άλλο;): «Την Κυριακή όλοι γήπεδο! Νίκη Βόλου! Μόνο μπάσκετ»!

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.