Κατέθεσε μήνυση ο Β. Μυγδαλάκης κατά του παίκτη του Ολυμπιακού Βόλου

Σήμερα Κυριακή στο Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου

Ο Βασίλης Μυγδαλάκης κατέθεσε μήνυση κατά του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βόλου σήμερα (7/1) το μεσημέρι μετά το ματς Σκιάθος Β’-Τοξότης Β’ στο αστυνομικό τμήμα της Σκιάθου, η οποία θα σταλεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Βόλου.

Ο προπονητής της Σκιάθου κατονομάζει στη μήνυση τον ποδοσφαιριστή των ερυθρολεύκων που τον χτύπησε και του έσπασε τη μύτη, ρίχνοντάς του κουτουλιά τελικά, με συνέπεια να μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Βόλου αιμόφυρτος, όπου του τοποθετήθηκε νάρθηκας.

Ο Βασίλης Μυγδαλάκης είδε ξαφνικά μπροστά του τον παίκτη του Ολυμπιακού Βόλου, ουσιαστικά στο μισό μέτρο, στην ένταση που επικράτησε μετά τη λήξη του αγώνα στο Βοηθητικό του ΕΑΚ το βράδυ του Σαββάτου, χωρίς να έχει αντιληφθεί ότι έχει κινηθεί απειλητικά εναντίον του.

Να σημειωθεί ότι οι δύο άντρες είχαν και λεκτική αντιπαράθεση κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, με την πλευρά της Σκιάθου να καταγγέλλει ότι ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου πρώτος έβρισε τον Βασίλη Μυγδαλάκη, ο οποίος απάντησε.

Οι άνθρωποι της Σκιάθου τονίζουν ότι περιμένουν την καταδίκη του βίαιου περιστατικού από πλευράς του Ολυμπιακού Βόλου και στηλιτεύουν το γεγονός ότι δεν υπήρχε ενδιαφέρον για την υγεία του προπονητή τους και δεν δέχτηκαν κάποιο τηλεφώνημα από τους διοικούντες του βολιώτικου συλλόγου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.