«Κλείδωσε» την άνοδο στη Γ’ Εθνική ο Ολυμπιακός Βόλου, νίκη 2-1 επί του ΑΣ Μετέωρα

Mετά από ένα δυνατό παιχνίδι στην Καλαμπάκα

Ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε αυτό που ήθελε στην Καλαμπάκα, με το τελικό 1-2 απέναντι στον ΑΣ Μετέωρα και πλέον «κλείδωσε» την άνοδο στη Γ’ Εθνική, μετά από έναν χρόνο παρουσίας του στην τοπική κατηγορία.

Με τέρματα των Βλάχου και Ματτέα οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τους τρεις βαθμούς, και έδειξαν ένα καλό πρόσωπο στο δεύτερο μέρος, καλύτερο ίσως σε σχέση με το πρώτο, με τους γηπεδούχους να πιέζουν το βολιώτικο σύνολο.

Πλέον ο Ολυμπιακός Βόλου έχει φτάσει τους 10 βαθμούς, και θα προστεθούν στη συλλογή του τρεις ακόμη από τον αγώνα με το Νεοχώρι Γρεβενών, ενώ απομένει το παιχνίδι με τον ΠΑΟ Κοίλων για το φινάλε των αγωνιστικών φετινών υποχρεώσεων.

Το φιλμ του αγώνα

9′: Ο Ολυμπιακός Βόλου έφτασε κοντά στο γκολ, όταν Ματτέα και Παπακώστας συνεργάστηκαν, με τον τελευταίο να βρίσκεται απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά βιάστηκε να πλασάρει και ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απέκρουσε.

15′: Ο Παπαϊωάννου έκανε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καμπέρη, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

19′: Μετά από σουτ του Αναστασίου απο πλάγια θέση η μπάλα κατέληξε εκτός αγωνιστικού χώρου.

35′: Γκολ και 0-1 για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Ματτέα κινήθηκε από δεξιά, κράτησε την μπάλα και πάσαρε την κατάλληλη στιγμήσ τον Βλάχο που σούταρε για να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του.

39′: Γκολ για τον ΑΣ Μετέωρα και 1-1. Ο Καλτσάς εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας του Ολυμπιακού Βόλου και του Σιδεράκη μπροστά στον Μαρούδα, και με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα των «ερυθρόλευκων», σούταρε για να ισοφαρίσει για τους γηπεδούχους.

42′: Ο Νικλητσιώτης έκανε την ατομική προσπάθεια, αλλά αντί να πασάρει στον Μαρούδα προτίμησε να σουτάρει, στέλνοντας την μπάλα πάνω από την εστία του Γκουλιώνη.

43′: Ο Ζέρης έκανε ένα σουτ, που δεν δυσκόλεψε όμως τον Γκουλιώνη, που μπλόκαρε.

49′: Δοκάρι για τον ΑΣ Μετέωρα, με τον Θώμο να κάνει την ντρίπλα και το φαλτσαριστό σουτ, αλλά είδε την μπάλα να σταματάει στην οριζόντια δοκό της εστίας του Σιδεράκη.

57′: Από σέντρα του Τασιούλη, ο Βλάχος σηκώθηκε ψηλότερα απ’ όλους, κάνοντας την κεφαλιά, αλλά ο Γκουλιώνης κατάφερε τελευταία στιγμή να διώξει σε κόρνερ.

58′: Ο Ματτέα βρέθηκε απέναντι στον Γκουλιώνη και σούταρε, αλλά ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων απέκρουσε.

60′: Νέα κεφαλιά του Βλάχου, η μπάλα θα περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου.

63′: Ο Παπακώστας σούταρε εντός περιοχής, στέλνοντας την μπάλα ψηλά άουτ.

65′: Από εκτέλεση κόρνερ του Σκοπελίτη, ο Παπαϊωάννου έκανε κεφαλιά με την μπάλα να σκάει στο έδαφος και τον Γκουλιώνη να διώχνει σε κόρνερ και πάλι.

72′: Ο Σέττος έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Βλάχος έκανε πάλι κεφαλιά, αλλά ο Γκουλιώνης έπεσε σωστά και απέκρουσε.

79′: Γκολ και 1-2 για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Ματτέα έγινε αποδέκτης της μπάλας εντός περιοχής, έκανε το σουτ και ο Γκουλιώνης δεν μπόρεσε ν’ αντιδράσει, με τον Αργεντίνο να δίνει και πάλι το προβάδισμα στους «ερυθρόλευκους».

85′: Ο Σκοπελίτης εκτέλεσε το φάουλ και είδε την μπάλα να σταματάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Γκουλιώνη.

90′: Ο Βλάχος πήγε να πλασάρει τον Γκουλιώνη, αλλά έστειλε την μπάλα και πάλι εκτός αγωνιστικού χώρου.

ΑΣ Μετέωρα (Λουλές): Γκουλιώνης, Νταλούκας, Φορτούνης, Ράτζας Δ., Καλτσάς (82′ Πολυζόπουλος), Μαρούδας, Ράτζας Σ. (79′ Σινάνης), Ψαθογιαννάκης, Νικλητσιώτης (67′ λ.τ. Κοτσιλιάνος), Θώμος (67′ Κατσιούλης), Καραμούζης.

Ολυμπιακός Βόλου (Αρσένος): Σιδεράκης, Σέττος (82′ Κατσαγεωργίου), Καμπέρης, Παπαϊωάννου, Παπακώστας, Γκαλίτσιος, Ματτέα, Κυρίτσης (57′ λ.τ. Σκοπελίτης), Βλάχος (93′ Νούσιος), Αναστασίου (57′ Τασιούλης), Ζέρης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.