«Κλείνει» μέτωπα η Νίκη Βόλου…

Σε μεταγραφές και ανανεώσεις

Μπορεί να έχουν καθυστερήσει οι ανακοινώσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν γίνει οι απαραίτητες διεργασίες από πλευράς Νίκης Βόλου, αφού σε πολλές περιπτώσεις παικτών έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Μεταγραφές και ανανεώσεις έχουν έρθει στο προσκήνιο για τους «κυανόλευκους» αλλά απομένουν οι ανακοινώσεις για να γίνουν όλα γνωστά, πέρα από όσα έχουν διαρρεύσει, όπως για παράδειγμα η συμφωνία με τον νεαρό Βολιώτη τερματοφύλακα Μπουργάνη, αλλά και η επιστροφή του Άγγελου Αργύρη που κανείς δεν κατάλαβε (επισήμως τουλάχιστον) γιατί αποδεσμεύτηκε το περασμένο καλοκαίρι από τη Νίκη, αν και φέρεται να είχε τη διαβεβαίωση ότι θα παρέμενε στο δυναμικό της ομάδας.

Πάντως η Νίκη δεν θέλει να κάνει ούτε τις υπερβολικές κινήσεις, ούτε και να μείνει η ομάδα στάσιμη, και αυτό φάνηκε ήδη με την συμφωνία με τον Μπρούνο Μορέιρα, αλλά και με τις κινήσεις που έχουν γίνει στο μεταγραφικό πεδίο. Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα πιθανότατα θα ξεκαθαρίσει το θέμα των ανανεώσεων και από εκεί και πέρα θα έρθουν στο προσκήνιο και οι νέες προσθήκες, με φόντο και την έναρξη της προετοιμασίας. Στόχος άλλωστε είναι ο μέγιστος δυνατός αριθμός των παικτών να είναι στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου από την πρώτη ημέρα των προπονήσεων, με διάθεση αναμονής πάντως για κάποιες ειδικές και εξαιρετικές περιπτώσεις παικτών. Το όνομα του Γιούση από την ΑΕΚ πάντως, είναι στις σημειώσεις των μελών της Νίκης…

Τσεκάρει Λάμπο…

Πέρα από τους παίκτες πρώτης γραμμής τους οποίους η Νίκη Βόλου θέλει να διατηρήσει στο δυναμικό της ή να προσθέσει, έχει αρχίσει και κοιτάει και νεαρούς από την ευρύτερη περιοχή, και μάλιστα το όνομα του Αποστόλη Λάμπου αρχίζει ν’ ακούγεται και για τους «κυανόλευκους», αφού αρχικά είχε προκύψει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του και από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο 22χρονος αμυντικός αγωνίστηκε την τελευταία χρονιά στη Δήμητρα Ευξεινούπολης, ενώ είχε προηγηθεί την προηγούμενη η παρουσία του στη Γ’ Εθνική με τον ΓΣ Αλμυρού. Έχει αποτελέσει επίσης και ποδοσφαιριστή του Πρωτεσίλαου Πτελεού.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.