Κοιτά ήδη μετά την Καβάλα η Νίκη Βόλου

Τρεις βαθμοί και προχωρά…

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα θέλει η ομάδα της Νίκης Βόλου η οποία υποδέχεται αύριο Πέμπτη στις 15:00 και στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για την 8η αγωνιστική της Super League 2 την Καβάλα και προβάλλει ως το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Κανένα άλλο αποτέλεσμα δεν είναι άλλωστε στα πλάνα του Αλέκου Bοσνιάδη και των παικτών του, με την Καβάλα έως τώρα να έχει αποτελέσει σάκο του μποξ για όλες τις ομάδες με τις οποίες ήρθε αντιμέτωπη. Δεν θα πρέπει να ξεχνά κάνεις ότι η ομάδα της Μακεδονίας βρέθηκε στο πρωτάθλημα μέσω των δικαστικών αιθουσών και την τελευταία στιγμή χωρίς τη δυνατότητα μεταγραφών, και η προσθήκη της μαζί με αυτή της Ζακύνθου στην κατηγορία έγινε αφού είχε πραγματοποιηθεί η κλήρωση, με αποτέλεσμα η διοργανώτρια Αρχή να αποφασίζει την επανάληψη της διαδικασίας προκειμένου να προκύψει νέο αγωνιστικό πρόγραμμα. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Καβάλα έχει δώσει μέχρι στιγμής τέσσερα παιχνίδια και δεν έχει πάρει ούτε έναν βαθμό, δεν έχει πετύχει κανένα τέρμα ενώ έχει δεχθεί συνολικά 26! Οι αριθμοί φυσικά είναι αμείλικτοι και φανερώνουν και τη δυναμική του σημερινού αντίπαλου της Νίκης, με το έμψυχο υλικό να αποτελείται από ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές αλλά και μέλη άλλων αθλημάτων όπως είναι η καλαθοσφαίριση και η πυγμαχία…

Το παιχνίδι φυσικά δεν αποτελεί κριτήριο αξιολόγησης της νίκης η οποία καλύτερα να παρουσιάσει ένα καλύτερο πρόσωπο στα επόμενα παιχνίδια όταν αυτά προκύπτουν καθώς τίποτε δεν είναι σίγουρο ακόμα για την αναμέτρηση με τον Αλμωπό, ενώ αμέσως μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ακολουθεί το ντέρμπι του Βόλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Απέναντι στην Καβάλα πάντως ο προπονητής των κυανολεύκων Αλέκος Βοσνιάδης, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Πάνο ο οποίος και σήμερα συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον Θεσπρωτό, από την άλλη όμως επιστρέφουν οι Βλαχομήτρος, Λούκας Γκαρσία και Αλιατίδης, ξεπερνώντας τα προβλήματα που αντιμετώπισαν τις προηγούμενες ημέρες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.