Κουφογεώργος: «Για ένα ακόμα χειροκρότημα κόντρα στον Λεβαδειακό»

 Το μήνυμα του γενικού αρχηγού της Νίκης Βόλου, μέσω του magnesiasports.gr

Το δικό του μήνυμα ενόψει του τελευταίου εντός έδρας ματς της χρονιάς με τον Λεβαδειακό, που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή στο Πανθεσσαλικό, στέλνει μέσω του magnesiasports ο Αποστόλης Κουφογεώργος, γενικός αρχηγός της Νίκης, τονίζοντας ότι άπαντες θέλουν τον κόσμο στο πλευρό της ομάδας για ένα ακόμη χειροκρότημα, καθώς η Νίκη, όπως τονίζει χαρακτηριστικά, είναι ο κόσμος της.

Η συνομιλία μας έχει ως εξής:

Τελευταίο εντός έδρας ματς κόντρα στον Λεβαδειακό. Πώς περιμένετε αυτό το ματς;

«Για εμάς είναι ένα παιχνίδι το οποίο το βλέπουμε όπως όλα τ’ άλλα. Στόχος της Νίκης είναι πάντα η… νίκη. Τίποτα άλλο. Κάποιες φορές τα καταφέρνουμε και κάποιες άλλες όχι. Πάντα όμως γι’ αυτό παλεύουμε και γι’ αυτό δουλεύουμε άπαντες στον οργανισμό αυτόν».

Σε ποια κατάσταση είναι η ομάδα;

«Η νίκη στη Λάρισα είναι σπουδαία και χαρακτηρίζεται ως “ιστορική” από τη στιγμή που είναι η πρώτη εκτός έδρας για την ομάδα μας σ’ αυτήν την έδρα. Θέλαμε πολύ αυτό το αποτέλεσμα για πολλούς λόγους. Τα παιδιά αυτά όπως κι ο κόουτς μας μαζί με τους βοηθούς του δουλεύουν πολύ σκληρά και άξιζαν αυτό το αποτέλεσμα. Η ψυχολογία μας είναι όπως πρέπει και θα πάμε να πανηγυρίσουμε ακόμα μια φορά. Το ματς με τον Λεβαδειακό είναι το τελευταίο εντός έδρας για φέτος και θα θέλαμε από τον κόσμο να είναι στο πλευρό μας. Θα υπάρξει και σχετικό επίσημο κάλεσμα απ’ όσο γνωρίζω. Η Νίκη είναι ο κόσμος της και σας θέλουμε για ένα ακόμα χειροκρότημα».

Το ματς θα γίνει στο Πανθεσσαλικό;

«Ναι».

Θέλετε να πάρετε θέση για τα όσα έγιναν στο ματς με την ΑΕΛ σχετικά με το επεισόδιο εις βάρος μελών της οικογένειας του Δημήτρη Λίταινα;

«Με καλύπτει απόλυτα η επίσημη θέση της ομάδας μας. Ευχόμαστε να σταματήσουν όλα αυτά στα γήπεδα. Είναι δύσκολο για τους παίκτες να παίζουν σαν να μην τρέχει τίποτα, ενώ λίγα μέτρα μακριά τους γίνονται όλα αυτά. Μακάρι να σταματήσουμε κάποια στιγμή να… ευχόμαστε και να τα βλέπουμε όλα αυτά που θέλουμε να γίνονται πράξη».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.