Μalavetas: “Η κατάντια του ανθρώπου που αγάπησε το χρήμα και ξεχνά από πού ξεκίνησε”

Τοποθετήθηκε με ανακοίνωσή του ο σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου

Τις δηλώσεις του Μίλτου Καλόγηρου και τις ποινές που επιβλήθηκαν στην ομάδα τους σχολιάζει σε ανακοίνωσή του ο σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου Malavetas.

Σ’ αυτήν γίνεται λόγος ανάμεσα στ’ άλλα για άνθρωπο της ΕΠΣΘ που αγάπησε το χρήμα και ξεχνά από πού ξεκίνησε, ενώ υπάρχει αναφορά σε μπράβους που κάνουν την εμφάνισή τους στο τοπικό ποδόσφαιρο, που ασκούν βίασε οπαδούς.

Αναλυτικά: “Με αφορμή τα όσα είπε ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ, Μίλτος Καλόγηρος, αλλά και τις ποινές που δέχτηκε η ομάδα μας από την Πειθαρχική Επιτροπή αποτελούμενη από τους Κατερίνα Βλαχάβα (πρόεδρο), Μάκρη Θωμά και Γκανάτσιο Αλκιβιάδη (μέλη) θα θέλαμε να παραθέσουμε κι εμείς τη σύντομη εμπειρία μας από το τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΘ.

Σε όποιο γήπεδο και να παίζουμε, κάνουν την εμφάνιση τους οι γνωστοί μπράβοι της πόλης, οι οποίοι χαίρουν της ειδικής μεταχείρισης της αστυνομίας και της εισαγγελίας τη στιγμή που τραμπουκίζουν και δέρνουν, όποτε αυτοί το θεωρήσουν απαραίτητο, φιλάθλους που δεν έχουν να πληρώσουν το ασφράγιστο (!) εισιτήριο απ’ την εφορία, κάνοντας την αγορά του υποχρεωτική, ενώ έχει την επιγραφή της «οικονομικής ενίσχυσης».

Πού είναι η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΘ εδώ, η οποία κόπτεται για την ομαλή και νόμιμη διεξαγωγή του πρωταθλήματος; Πού είναι άραγε το ΣΔΟΕ, για να διαφυλάξει τα διαφυγόντα έσοδα του κράτους; Πάλι εμείς τα κορόιδα οι φορολογούμενοι θα πληρώνουμε κανονικά, ενώ οι άλλοι πληρώνονται μαύρα και ως μαύρα τα τσεπώνουν; Πολλά μέλη των οργανωμένων της ομάδας μας έχουν παίξει για χρόνια στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ και έχουν κεραστεί πολλές φορές, πέτρες, τσιμεντόλιθους, κλειδιά, κινητά κτλ, σε πολλά γήπεδα του νομού μας.

Ποτέ δεν τιμωρήθηκαν τόσο αυστηρά άλλες ομάδες όσο η δική μας και χωρίς ποτέ με δική μας υπαιτιότητα να κινδυνεύσει η σωματική ακεραιότητα κάποιου παίκτη σε αγώνα της ομάδας μας. Για το γενικότερο κλίμα βίας στο τοπικό μας πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός Βόλου ευθύνεται όσο ευθυνόταν το 2010 για τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο.

Δεν ξεκίνησε η βία το 2023 που κάποιοι θέλησαν να τα ρίξουν όλα στην ομάδα μας και στους φιλάθλους μας. Τη βία τη βιώνουμε καθημερινά από τους τοπικούς και όχι μόνο άρχοντες, μέσω της «λογικής του μπράβου» που έχει κατακλύσει την πόλη, τη στιγμή που όλοι σφυρίζουν αδιάφορα.

Τι έκανε η ΕΠΣΘ ως Ενωση, όταν ακούστηκε πως θα κατεδαφιστεί το ιστορικότερο γήπεδο του νομού, για να προστατέψει το παρελθόν και το μέλλον του ποδόσφαιρο της πόλης; Στα μάτια όσων μας κυνηγούν, φαίνεται η κατάντια του ανθρώπου που αγάπησε το χρήμα. Ξεχνά από πού ξεκίνησε και πού αγαπήθηκε. Σκύβει το κεφάλι στους ισχυρούς και χτυπά τους αδύναμους για 30 αργύρια. Ας αφήσει η ΕΠΣΘ λοιπόν το παραμύθι της και ας κοιτάξει πρώτα να διορθώσει τα χάλια του πρωταθλήματος που διεξάγει. Εμείς περαστικοί είμαστε από εδώ”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.