Με ανατροπή η Νίκη Βόλου, 4-1 τον Απόλλωνα Λάρισας

Βρέθηκε πίσω στο σκορ και έχασε και πέναλτι...

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ και ενώ έχασε και πέναλτι, τελικά η Νίκη Βόλου πήρε αυτό που ήθελε απέναντι στον αποδυναμωμένο Απόλλωνα Λάρισας στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, επικρατώντας 4-1, αφού ανέβασε κατακόρυφα το την απόδοσή της στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης.

Mόνο καλά δεν ξεκίνησε η Νίκη στο παιχνίδι, αν και στο 17’ είχε ευκαιρία, με κεφαλιά  του Γαβριηλίδη, για να διώξουν όμως πάνω στη γραμμή οι αμυνόμενοι. Από την άλλη, στο 20’ ο Αυλωνίτης έπεσε εντός περιοχής σε μαρκάρισμα του Μιράντα, με τους γηπεδούχους να ζητούν πέναλτι και τον διαιτητή να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Όμως στο 24’ο Μπάγιτς έπεσε πάνω στον Ανδρέου και ο Καλούσης εκμεταλλεύτηκε την προσπάθεια του Απόλλωνα Λάρισας με τον Σιατραβάνη, για να κάνει το 1-0 για τον Απόλλωνα Λάρισας.

Στη συνέχεια, μετά από συνεννόηση με τους βοηθούς του ο διαιτητής θα δώσει πέναλτι υπέρ της Νίκης Βόλου στο 40’ σε ανατροπή του Μιράντα, και ενώ αρχικά είχε δώσει φάουλ στη γραμμή. Ο Τσουκαλάς στο 43’ ανέλαβε την εκτέλεση αλλά ο Μπακαρός έπεσε σωστά για να διώξει την μπάλα σε κόρνερ, με το 1-1 να μένει μέχρι το τέλος πρώτου μέρους.

Τουλάχιστον η ισοφάριση για τη Νίκη Βόλου ήρθε νωρίς στο δεύτερο μέρος, και με κεφαλιά του Γαβριηλίδη στο 48’ έγινε το 1-1. Η ανατροπή δεν άργησε επίσης να έρθει, και συγκεκριμένα η Νίκη σκόραρε ξανά στο 56’, με τον Μπακαρό να μπερδεύεται με τον Αυλωνίτη και ο Μιράντα έσπρωξε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα για το 1-2.

Στο 82’ έγινε και το 1-3, με τον Μιράντα να εκτελεί το φάουλ, ο Γαβριηλίδης πέρασε στον Ροχάνο και αυτός με διπλή προσπάθεια πέτυχε το τρίτο γκολ της Νίκης. Τελικά στο 92′ με μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ ο Γαβριηλίδης πέτυχε το γκολ για το τελικό 1-4.

Απόλλων Λάρισας (Στουρνάρας): Μπακαρός, Αυλωνίτης, Καλούσης, Ποτόσογλου, Κλιγγόπουλος (51′ Χουμόλι), Χαλάτσης, Κοτσιανούλης, Ντουλγκέροφ, Μπαλογιάννης(85’ Διβανές), Σιατραβάνης, Ζαχαράκης (73′ Νούσιος).

Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Μπάγιτς, Τοπαλίδης, Δημητρίου, Ανδρέου, Δεληζήσης, Τσουκαλάς (84’ Μέτσε), Γαβριηλίδης, Κυριακίδης (78’ Παναγιωτίδης), Μπρούνο Μορέιρα (46′ Ροχάνο), Μιράντα (84’ Κριμιζάς), Σιαφά (67’ Τζιώρας).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.