Με πλάνα για το 2021 ο Ολυμπιακός Βόλου

Eνώ υποτίθεται ότι μέσα στην εβδομάδα η διοργανώτρια Αρχή θα είχε νέα όσον αφορά τουλάχιστον την έναρξη της Super League 2, κάποια εξέλιξη δεν σημειώθηκε, τη στιγμή πάντως που στον Ολυμπιακό Βόλου έχουν πάρει εδώ και καιρό απόφαση ότι η αγωνιστική δράση- στην καλύτερη των περιπτώσεων- θα αρχίσει μετά τα μέσα Ιανουαρίου.

tο δυσάρεστο είναι ότι δεν έχει δοθεί η δυνατότητα για πραγματοποίηση προπονήσεων, με τους παίκτες (όπως σε όλες τις ομάδες) ν’ ακολουθούν αναγκαστικά ατομικό πρόγραμμα, κάτι που φυσικά δεν αρκεί για επαγγελματίες αθλητές. Έτσι το τεχνικό επιτελείο των «ερυθρόλευκων» έχει εναλλακτικά πλάνα στις σκέψεις του, αναλόγως με το πότε θα οριστικοποιηθεί η επιστροφή στις προπονήσεις και η έναρξη του πρωταθλήματος της Football League. Mοιάζει απίστευτο αλλά τα δύο πρωταθλήματα, αυτά της Super League 2 και της Football League είναι ίσως τα μοναδικά στην Ευρώπη τα οποία δεν έχουν δώσει ακόμη επίσημα παιχνίδια, παρά τις προσπάθειες που έχουν γίνει ώστε να βρεθεί λύση για να διεξαχθούν αγώνες, κεκλεισμένων των θυρών και με βάση τα όσα απαιτεί το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Από την πλευρά της η διοίκηση έχει κάνει ήδη τον απολογισμό των ζημιών και ελπίζει ότι θα μπορέσει να καλύψει μέρος των απωλειών κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Σίγουρα εάν επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου(εφόσον αρχίσει το πρωτάθλημα), τα κέρδη θα είναι περισσότερα και η δικαίωση για την επιμονή σίγουρη.

Το μόνο δεδομένο αυτή τη στιγμή είναι ότι οι παίκτες βρίσκονται στις ιδιαίτερες πατρίδες τους (όσοι δεν έλκουν την καταγωγή τους από τη Μαγνησία), εκτός από τους αλλοδαπούς (δύσκολα θα αναχωρήσουν κι αυτοί για τις χώρες τους λόγω των περιορισμών στις μετακινήσεις.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.