Μεγάλο διπλό για Α.Σ. Βόλος 2004, 0-1 την ΑΕΛ

Η φάση του νικητήριου γκολ της Νικοπούλου
Με γκολ της Νικοπούλου στο 66’ με κεφαλιά

Δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα και μάλιστα και πάλι εκτός έδρας για τον Α.Σ. Βόλος 2004, που στο θεσσαλικό ντέρμπι επικράτησε της ΑΕΛ με 0-1 στο γήπεδο της Φιλιππούπολης για την 4η αγωνιστική της Α’ Εθνικής Ποδοσφαίρου γυναικών.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Το χρυσό γκολ πέτυχε στο 66’ η στόπερ Νικοπούλου με κεφαλιά, με την ασίστ να χρεώνεται στην Κατσιγιάννη.

Στο 17’ η Μπάμπιτς από πλευράς φιλοξενούμενων έκανε το σουτ από πολύ πλάγια θέση αριστερά και βρήκε εστία, αλλά απέκρουσε σε κόρνερ η Σιβούδη. Στο 31ο λεπτό πάλι η Σέρβα φορ του Α.Σ. Βόλος 2004 ξέφυγε από την Καπαρέλη και με το δεξί έκανε ένα σουτ που έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό στο δεύτερο μέρος, από λανθασμένο γύρισμα με το κεφάλι της Νικοπούλου προς τη Νόιμαν, η Γιάνεβα βγήκε μόνη με την Αμερικανίδα τερματοφύλακα, που νίκησε στο τετ-α-τετ τη Βουλγάρα επιθετικό της ΑΕΛ και κράτησε το μηδέν.

Στο 51’ ο Βόλος 2004 απειλήθηκε ξανά, καθώς μετά τη σέντρα από τα δεξιά της Γιάνεβα από τα δεξιά η Ζαχείλα στο πίσω  δοκάρι και μέσα από τη μικρή περιοχή έκανε ένα πολύ άστοχο πλασέ, ενώ στο 58’ η Κοκμοτού πάνω στη γραμμή απεσόβησε το γκολ κι ενώ η μπάλα είχε περάσει από την τερματοφύλακα Νόιμαν μετά την κεφαλιά της Κοντού σε κόρνερ.

Αυτή ήταν η τρίτη σημαντική στιγμή της ΑΕΛ στην επανάληψη, κατά την οποία έκανε την εμφάνισή της και η βροχή, ενώ ο Βόλος 2004 απάντησε στο 65’, όταν το σουτ εκτός περιοχής με το αριστερό της νεοεισελθούσης Γκέκα πήγε στην εξωτερική πλευρά του δεξιού δοκαριού και έφυγε άουτ.

Στο επόμενο λεπτό (66’) οι Βολιώτισσες προηγήθηκαν στο σκορ, καθώς η Νικόπουλου λίγο έξω από τη μικρή περιοχή με κεφαλιά μετά τη σέντρα της Κατσιγιάννη έγραψε το 0-1.

Στο 81’ η Ζέλεβα από θέση πλάγια αριστερά της περιοχής έστειλε λίγο πάνω από τα δοκάρια με σουτ, με τη Νόιμαν πάντως να ελέγχει, ενώ η τελευταία φάση του αγώνα ανήκε στον Α.Σ. Βόλος 2004. Συγκεκριμένα στο 88’ η Γκέκα ανάγκασε με σουτ από θέση μέσα αριστερά τη Σιβούδη να αποκρούσει σε κόρνερ.

Πάντως το 0-1 έμεινε ως το τέλος και ο Βόλος 2004 πανηγύρισε μία σπουδαία επιτυχία.

ΑΕΛ (Βλάχος): Σιβούδη, Νικολαΐδου, Γιαννή (73’ Στυμονιάρη), Κοντού, Καπαρέλη, Ρουμελιώτη (84’ Κούρια), Γκριβάζ, Ζαχείλα (64’ Μίσια), Ζέλεβα, Κιόκο, Γιάνεβα

ΒΟΛΟΣ 2004 (Κουσκούνη): Νόιμαν, Σύρμου, Κοκμοτού, Βέτσικα, Νικοπούλου, Τσούκα (64’ Νάνου), Κατσιγιάννη, Κέκου, Ζήγρα (60’ Γκέκα), Νέννε, Μπάμπιτς

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.