Μεγαλόψυχος ο Μπέος, δίνει το ΕΑΚ στον Ολυμπιακό και στη Νίκη τη Νεάπολη

Αρκεί να ξοδέψουν χρήματα και να τα φτιάξουν, όπως ανέφερε

Αφού έχει αφήσει να ρημάξουν όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις στον Βόλο εκτός αυτών που χρησιμοποιεί ο ΝΠΣ, αφού με όλες του τις δυνάμεις τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να αφήσει άστεγους τόσο τη Νίκη, που φέτος αναγκάστηκε να παίξει ακόμη και στην Καρδίτσα ως γηπεδούχος, όσο και τον Ολυμπιακό, τώρα ο Αχιλλέας Μπέος εμφανίζεται … μεγαλόψυχος και δηλώνει ότι παραχωρεί το ΕΑΚ στον Ολυμπιακό και τη Νίκη στη Νεάπολη.

Στην παρέμβαση που έκανε στον Βόλος 9.86 και την εκπομπή Clasico ο δήμαρχος Βόλου δεσμεύτηκε ότι παραχωρεί τα δύο γήπεδα στις δύο ιστορικές ομάδες της πόλης, λέγοντας: «Πάρτε λοιπόν ο ένας τη Νεάπολη, ο άλλος το ΕΑΚ, χαλάστε χρήματα, για να έχετε έδρα και να ικανοποιείτε και τους φιλάθλους σας και να μην ψάχνετε να βρείτε δικαιολογίες».

Αρχικά, απευθυνόμενος στον Ολυμπιακό Βόλου είπε: «Από τη στιγμή που εγώ, όχι εγώ, ο Δήμος παραχωρεί το ΕΑΚ, πάρτε το. Κάντε το ό,τι θέλετε, είτε προπονήσεις είτε αγώνες είτε να το δηλώσετε ως έδρα, αλλά έχετε και την ευθύνη της συντήρησης. Δεν γίνεται να παίζετε εσείς και να το συντηρεί ο Δήμος».

Στη συνέχεια, αφού ειρωνεύτηκε τη Νίκη («αν πει η Νίκη Βόλου ότι θ’ ανέβει, να σας στείλω τη σκάλα. Πού ν’ ανεβείτε; Με τι;»), τόνισε γι’ αυτή: «Το Πανθεσσαλικό το πήρατε κι ας κάνατε προεκλογικό αγώνα με ψηφοδέλτια πέρσι. Δεν έχουμε τέτοια προβλήματα. Το γήπεδο πάρτε το, με μεγάλη μας χαρά, αλλά να μην παίζουμε Σάββατο και Κυριακή. Δεν γίνεται αυτό. Πρώτα φτιάχνεις τον χώρο εργασίας σου και το κεντρικό γήπεδο πρέπει να είναι χαλί. Ξέρετε ότι δουλεύουν τρία άτομα στο Πανθεσσαλικό για ώρες καθημερινά, για να είναι σ’ αυτήν την κατάσταση;».

Για το αν η Νίκη θα μπορούσε να πάρει για τρία χρόνια τη Νεάπολη απάντησε: «Πάρτε τη Νεάπολη από τώρα. Δεσμεύομαι, αλλά να το φτιάξετε. Και ο Ολυμπιακός να πάρει το ΕΑΚ. Αυτά που λέτε στον κόσμο, τις αηδίες; Ας πάρει η Νίκη τη Νεάπολη που τη θέλει. Εκεί δεν έκανε την άνοδο ο Βόλος και στη Γ’ Εθνική και στη Β’; Μην μου πείτε ότι έχετε πάνω από 2.500 κόσμο. Είναι υπεραρκετές οι θέσεις. Μόνο στο Νίκη-Ολυμπιακός μπορούν να πάνε 3-4.000 κόσμος. Στα υπόλοιπα παιχνίδια άντε να βάλετε μετά βίας 700-800 άτομα εκτός από εξαιρετικές περιπτώσεις που συσπειρώνεστε.

Πάρτε λοιπόν ο ένας τη Νεάπολη, ο άλλος το ΕΑΚ, χαλάστε χρήματα, για να έχετε έδρα και να ικανοποιείτε και τους φιλάθλους σας και να μην ψάχνετε να βρείτε δικαιολογίες».

απόδοση: magnesiasports

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.