«Μικρά» από το Στεφανοβίκειο και το παιχνίδι Ολυμπιακός Βόλου-ΓΑΣ ΣΒορώνος

Γύρω και μέσα από τις γραμμές του αγωνιστικού χώρου

Η βροχή που επικρατούσε πριν την έναρξη του αγώνα αλλά και στη μεγαλύτερη διάρκειά του προβλημάτιζε τους πάντες, αφού και υποδομές δεν έχει το γήπεδο του Στεφανοβικείου, αλλά και φόβος υπήρχε για την προσέλευση του κόσμου.

-Με τις υποδομές δεν μπορούσε να γίνει κάτι (κορυφαίο το ένα μόλις δημοσιογραφικό θεωρείο σε κακό χάλι κιόλας), αλλά με τον κόσμο κάτι έγινε…

-Από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου Σάκης Θεοδοσιάδης φώναζε και έδινε οδηγίες στους παίκτες του. Γι’ αυτό και έκλεισε η φωνή του, με αποτέλεσμα δηλώσεις να κάνει στο τέλος ο προπονητής τερματοφυλάκων, Λευτέρης Φούτρης!

-Κακός ο αγωνιστικός χώρος, επιβαρύνθηκε και από τη βροχή, με αποτέλεσμα αυτό να φαίνεται στις προσπάθειες των παικτών.

-«Ένα παιχνίδι είναι, να μην χρειαστεί να ξαναέρθουμε εδώ» έλεγαν φίλοι και μέλη των «ερυθρόλευκων», μιας και το γήπεδο δεν είναι και το καλύτερο. Καλύτερο βέβαια από πολλά άλλα, αλλά με συγκεκριμένες δυνατότητες φιλοξενίας, όπως είναι λογικό.

-Σχολιάστηκε αρκετά από τους παρευρισκόμενους, ότι με τη βροχή τα δέντρα στο γήπεδο μπορούσαν να αποδειχθούν επικίνδυνα για… κεραυνούς!

-Πάντως τα ίχνη του ουράνιου τόξου στον ουρανό του Στεφανοβικείου ήταν μία ωραία εικόνα.

-Πήγαινε και ερχόταν ο πρόεδρος του ΑΣ, Νίκος Τσεκούρας, ενθυμούμενος κάποιες φορές και την προπονητική ιδιότητα που είχε κάποτε.

-Ήρθε και το κόρνερ του Κόλα στο 90′, φώναζε ο Νίκος Τσεκούρας ότι έρχεται το γκολ για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ήρθε αυτό από τον Παπαϊωάννου, και μετά ο πρόεδρος του ΑΣ έψαχνε τους αυτήκοους μάρτυρες για να επιβεβαιώσουν την πρόβλεψή του!

-Φώναζε στους παίκτες του ο προπονητής του Σβορώνου Νίκος Θεοδοσιάδης, μόλις δέχθηκε το γκολ η ομάδα του. Ζητούσε μάλιστα τα… ρέστα από κάποιους που δεν άντεξαν έστω πέντε λεπτά ακόμη όπως έλεγε…

-Μετά το τέλος, τα μέλη του Σβορώνου ζητούσαν να μάθουν από τον διαιτητή Πέτρα (εκ Τρικάλων) πόσα λεπτά κράτησε.

-Έκαναν… μαθήματα συμπεριφοράς και δημοσιογραφίας μετά το τέλος του αγώνα κάποια από τα μέλη του Σβορώνου. Δεν ήταν όμως και τόσο καλοί… δάσκαλοι. Ίσως και να μην ξέρουν να χάνουν.

Χ.Τ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.