Μικρή συγκομιδή για τη Νίκη απέναντι στους αντιπάλους των πλέι οφ…

Απέναντι στην ΑΕΚ Β' η Νίκη πήρε το μοναδικό θετικό αποτέλεσμα στα παιχνίδια με τις ομάδες που θα συναντήσει στα πλέι οφ.
Πέντε μόλις βαθμούς πήραν οι «κυανόλευκοι» σε οκτώ παιχνίδια

Περιμένοντας την κλήρωση των πλέι οφ, που προς το παρόν έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 19 Μαρτίου, η Νίκη Βόλου ετοιμάζεται για το μίνι πρωτάθλημα των οκτώ αγωνιστικών, έχοντας ν’ αντιμετωπίσει τέσσερις αντιπάλους που ξέρει καλά από την κανονική διάρκεια της διοργάνωσης, απέναντι στους οποίους δεν τα έχει πάει και πολύ καλά…

Η Νίκη Βόλου θα ξεκινήσει με 16 βαθμούς στα πλέι οφ, όσους θα έχει τόσο ο Μακεδονικός όσο και η ΑΕΚ Β’, ενώ ο Λεβαδειακός θα έχει 28 και η ΑΕΛ 25. Απέναντι σ’ αυτούς τους αντιπάλους η Νίκη φέτος έχει μετρήσει μόλις μία νίκη, δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες! Συνολικά δηλαδή έχει πάρει μόλις πέντε βαθμούς σε οκτώ παιχνίδια!

Τον Λεβαδειακό τον συνάντησε και στο κύπελλο και πήρε σε βάρος του την πρόκριση στους «8» του θεσμού, αλλά στο πρωτάθλημα μέτρησε ήττες και στον Βόλο (0-1) και στη Λιβαδειά (2-0). Απέναντι στην ΑΕΛ ηττήθηκε 1-0 στη Λάρισα και 1-2 στον Βόλο, ενώ απέναντι στην ΑΕΚ Β’ πήρε τη μοναδική της νίκη με 3-0 στην Αθήνα, αλλά έμεινε στο 1-1 στον Βόλο, με ισοφάριση στις καθυστερήσεις. Από τον Μακεδονικό ηττήθηκε 1-2 στον Βόλο, ενώ εκτός έδρας οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς (0-0).

Η βαθμολογική διαφορά από την πρώτη θέση είναι σημαντική, και λογικά αντιστρόφως ανάλογες είναι οι ελπίδες για την κατάκτηση της 1ης θέσης. Θα χρειαστεί μία τεράστια υπέρβαση στα οκτώ παιχνίδια που θα διεξαχθούν από πλευράς Νίκης για να καλύψει τη διαφορά των 12 βαθμών, αν και μαθηματικά γίνεται…

Τουλάχιστον αυτή η μίνι διακοπή της δράσης δίνει την ευκαιρία στη Νίκη Βόλου να ανασυντάξει τις δυνάμεις της, να δει πόσοι παίκτες είναι διαθέσιμοι, καθώς είχε αρκετές απουσίες στα τελευταία παιχνίδια.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.