Mιράντα και Ροχάνο; Παρόντες για τη Νίκη Βόλου!

Λύνονται τα προβλήματα τραυματισμών στους «κυανόλευκους»

Δύο από τα βασικά κομμάτια του «κυανόλευκου» παζλ είναι πλέον στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου της Νίκης Βόλου για τη συνέχεια της προετοιμασίας και με φόντο την έναρξη της δράσης στη Super League 2, μιας και οι Χοσέτε Μιράντα και Αντόνιο Ροχάνο επέστρεψαν στις προπονήσεις σε σχεδόν κανονικούς ρυθμούς, μετά τους τραυματισμούς που τους ταλαιπώρησαν.

Για τον Χοσέτε Μιράντα έγινε πολύς λόγος στη συζήτηση με μεταγραφικό ενδιαφέρον το περασμένο καλοκαίρι και η επιστροφή του στις τάξεις της Νίκης Βόλου έφερε ενθουσιασμό, με τη διοίκηση να εργαλειοποιεί το γεγονός αναλόγως. Βέβαια, η θλάση που υπέστη τον άφησε εκτός αποστολής για τον αγώνα κυπέλλου μ τον ΑΟ Αγίου Νικολάου, αλλά και προετοιμασίας, οπότε είναι λογικό να έχει μείνει λίγο πίσω. Αλλά από την άλλη μπορεί να καλύψει άμεσα το χαμένο έδαφος και να είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με τον Μακεδονικό.

Από την άλλη, για τον Αντόνιο Ροχάνο, ο Αλέκος Βοσνιάδης πάντα μιλάει με τα καλύτερα λόγια. Ωστόσο δεν ρίσκαρε σε καμία περίπτωση τη συμμετοχή του παίκτη σε αγώνες αν δεν είναι 100% έτοιμος, κάτι που είχε φανεί και την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Ο υγιής και απόλυτα έτοιμος Ροχάνο είναι μία εξαιρετική λύση για την επιθετική γραμμή της Νίκης Βόλου και για κάθε ομάδα, με τον παίκτη να μπορεί να κάνει τη διαφορά. Αυτό το ξέρει το τεχνικό επιτελείο της Νίκης και γι’ αυτό ποντάρει στον παίκτη αυτά που του αναλογούν.

Xρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.