Μόλις 14 οι ετοιμοπόλεμοι παίκτες στη Νίκη!

Πολλά προβλήματα στους κυανόλευκους ενόψει ΠΑΟΚ Β’

Με 15αδα, αλλά με 14 ετοιμοπόλεμους παίκτες, είναι πολύ πιθανόν να πάει η Νίκη στο γήπεδο του Μακεδονικού για το ματς με τον ΠΑΟΚ Β’ τη Δευτέρα για την 26η αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Σούπερ Λιγκ 2.

Ως γνωστόν εκτός αποστολής θα είναι οι τιμωρημένοι Τοπαλίδης, Κυριακίδης, Μιράντα, Πολίτης, ενώ ήταν δεδομένο πως ο Τζιώρας θα έλειπε και απ’ αυτόν τον αγώνα λόγω θλάσης στη γάμπα. Όμως τα προβλήματα δεν σταματούν εδώ, αφού και οι Κάσσος, Κουτσιμπάνας δεν θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου διαθέσιμοι λόγω ενοχλήσεων σε δικέφαλο και γόνατο αντίστοιχα, ενώ μυϊκές ενοχλήσεις έχει και ο Μακατσάρια και εκτιμάται ότι είναι δύσκολο να μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του και πιθανόν να μείνει στον Βόλο.

Με οκτώ απουσίες, όπως όλα δείχνουν, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος μπορεί να υπολογίζει σε 15 ποδοσφαιριστές, ωστόσο ο ένας παίκτης εξ αυτών, ο Αντουάν Ναά, θα χρησιμοποιηθεί μόνο αν είναι ανάγκη και ως αλλαγή, καθώς δεν παίρνει μέρος σε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης, αλλά σε συγκεκριμένα κομμάτια, και υπολείπεται σε ετοιμότητα.

Οι 15 παίκτες, εκτός αν υπάρχει κάποια θεαματική αλλαγή, θα είναι οι: Γκαραβέλης, Κραβαρίτης, Αναστασίου, Στίκας, Ανδρέου, Γιαννίτσης, Μπαχανάκ, Ναά, Παναγιωτίδης, Λίταινας, Γαβριηλίδης, Πέττας, Κρητικός, Βουκελάτος, Μπαλλάς.

Μία υπόθεση εργασίας σχετικά με την ενδεκάδα, χωρίς φυσικά να είναι κάτι δεδομένο, είναι μπροστά από τον τερματοφύλακα Γκαραβέλη να χρησιμοποιηθεί ο Στίκας ελλείψει των τριών δεξιών μπακ Κάσσου, Τοπαλίδη, Κουτσιμπάνα στο δεξί άκρο της άμυνας και αριστερά ο Μπαχανάκ, με τους Ανδρέου και Γιαννίτση στόπερ. Από κει και πέρα μπορεί να μετατεθεί στο κέντρο ο Αναστασίου, παίζοντας μαζί με τους Λίταινα και Γαβριηλίδη, και στα άκρα να τοποθετηθούν οι Κρητικός και Παναγιωτίδης με τον Πέττα φορ.

Αήττητη σε δέκα ματς

με Μελτζανίδη η Νίκη

Ο γεννημένος στις 27/1/1989 Γιώργος Μελτζανίδης από τη γνωστή και … μη εξαιρετέα ΕΠΣ Ημαθίας των Καραντώνη και Μαλούτα θα διευθύνει το δευτεριάτικο ματς ΠΑΟΚ Β’-Νίκη.

Με Μελτζανίδη διαιτητή η Νίκη έχει 7 νίκες και 3 ισοπαλίες σε δέκα αναμετρήσεις, όντας αήττητη με τον Ημαθιώτη διαιτητή, αλλά υπάρχουν παιχνίδια που ο … γεματούλης ρέφερι έχει … σπάσει τα νεύρα όλων.

Τα δέκα παιχνίδια που η Νίκη έχει συναντήσει τον Μελτζανίδη είναι:

14/10/18 (Γ’) Α.Ο. Σελλάνων-Νίκη 1-1

9/12/18 (Γ’) Νίκη-Οικονόμος Τσαριτσάνης 4-0

03/2/19 (Γ’) Απόλλων Μακρυχωρίου-Νίκη 0-2

14/4/21 (FL) Νίκη-Σαντορίνη 1-1

13/6/21 (FL) Νίκη-Ασπρόπυργος 6-1

6/10/21 (Κύπελλο) Νίκη-Εργοτέλης 2-0

13/01/22 (SL2) Νίκη-A.O. Τρίκαλα 3-0

2/02/22 (SL2) ΠΑΟΚ Β’-Νίκη 2-2

2/12/22 (SL2) Νίκη-ΠΑΟΚ Β 2-0

26/3/23 (SL2) Νίκη-Μακεδονικός 2-0

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.