Μόνο στον τελικό του Κόνφερενς μπορούν να συναντηθούν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός

Μετά κλήρωση που τους έφερε αντιπάλους με Κλαμπ Μπριζ και Φενέρμπαχτσέ

Η κληρωτίδα του Conference League έβγαλε τους αντιπάλους των ελληνικών ομάδων που έχουν όλα τα φόντα για να προκριθούν στα ημιτελικά. Το χέρι του Βασίλη Τσιάρτα έστειλε τη βελγική Κλαμπ Μπριζ στον δρόμο του ΠΑΟΚ και την τουρκική Φενερμπαχτσέ σε εκείνον του Ολυμπιακού.

Πρόκειται προφανώς για απαιτητικά παιχνίδια, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι απαγορευτική και για τις δυο ομάδες μας που μπορούν να ονειρεύονται τετράδα!

Μάλιστα οι δυο εκπρόσωποί μας, όπως προέκυψε στη συνέχεια της κλήρωσης, μπορούν να συναντηθούν μόνο στον τελικό του Conference League στην OPAP Arena, καθώς στα ημιτελικά ο μεν ΠΑΟΚ -εφόσον προκριθεί- θα παίξει με τον νικητή του ζευγαριού Φιορεντίνα – Βικτόρια Πλζεν, ο δε Ολυμπιακός -εφόσον περάσει- θα αναμετρηθεί με τον νικητή του ζευγαριού Άστον Βίλα-Λιλ.

Τα ζευγάρια των προημιτελικών

Κλαμπ Μπριζ-ΠΑΟΚ

(11/4 στις 22.00 και 18/4 στις 22.00)

Ολυμπιακός-Φενερμπαχτσέ

(11/4 στις 19.45 και 18/4 στις 22.00)

Αστον Βίλα-Λιλ

Φιορεντίνα-Βικτόρια Πλζεν

Τα πρώτα παιχνίδια της φάσης των «8» θα γίνουν στις 11 Απριλίου και οι ρεβάνς στις 18 Απριλίου. Οι ημιτελικοί είναι προγραμματισμένοι για τις 2 και 9 Μαΐου, ενώ ο τελικός θα φιλοξενηθεί στην OPAP Arena στις 29 Μαΐου.

Ξεχωρίζει το Ρεάλ-Σίτι

στο Τσάμπιονς Λιγκ

Για τη φάση των «8» του Τσάμπιονς Λιγκ ξεχωρίζει το παιχνίδι Ρεάλ Μαδρίτης-Μάντσεστερ Σίτι. Ο νικητής αυτού του ζευγαριού θα παίξει στα ημιτελικά με τον νικητή του ματς Άρσεναλ-Μπάγερν, ενώ στον άλλον ημιτελικό θα αναμετρηθεί ο νικητής του αγώνα Ατλέτικο-Ντόρτμουντ με τον νικητή του Παρί Σεν Ζερμέν-Μπαρτσελόνα.

Τα ζευγάρια των προημιτελικών:

Άρσεναλ-Μπάγερν Μονάχου (9 και 17/4)

Ατλέτικο Μαδρίτης-Ντόρτμουντ (10 και 16/4)

Ρεάλ Μαδρίτης-Μάντσεστερ Σίτι (9 και 17/4)

Παρί Σεν Ζερμέν-Μπαρτσελόνα (10 και 16/4)

Ιταλικός εμφύλιος

στο Γιουρόπα Λιγκ

Ιταλικό «εμφύλιο» έβγαλε η κληρωτίδα στην προημιτελική φάση του Europa League καθώς η Μίλαν και η Ρόμα θα αναμετρηθούν για μια θέση στα ημιτελικά. Επίσης μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα ζευγάρια Λίβερπουλ-Αταλάντα, Λεβερκούζεν-Γουέστ Χαμ και Μπενφίκα-Μαρσέιγ.

Τα ζευγάρια των προημιτελικών:

Μίλαν-Ρόμα

Λίβερπουλ-Αταλάντα

Λεβερκούζεν-Γουέστ Χαμ

Μπενφίκα-Μαρσέιγ

Στη συνέχεια ο νικητήςτου ζευγαριού Λίβερπουλ-Αταλάντα θα παίξει με τον νικητή του Μπενφίκα-Μαρσέιγ, ενώ στον άλλο ημιτελικό θα αναμετρηθούν ο νικητής του Μίλαν-Ρόμα με τον νικητή του Λεβερκούζεν-Γουέστ Χαμ.

Οι προημιτελικοί θα γίνουν στις 11 και 18 Απριλίου, οι ημιτελικοί 2 και 9 Μαΐου και ο τελικός θα φιλοξενηθεί στο Δουβλίνο στις 22 Μαΐου.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.