Μόσδρομος στο «Magnesiasports»: «Τι να πούμε τώρα με την αναστολή; Πίστευα ότι θα βρισκόταν λύση»…

Μουδιασμένος και ο πρόεδρος του Πυράσου από την απόφαση της ΕΠΟ

Δεν έχει σέντρα ούτε το ερχόμενο Σαββατοκύριακο για την Α’ ΕΠΣΘ, με τον πρόεδρο του πρωταθλητή της περιόδου 2021-22 Πυράσου Νέας Αγχιάλου, Γιάννη Μόσδρομο να τονίζει ότι δεν ξέρει τι να πει μετά και τις τελευταίες εξελίξεις και την απόφαση της ΕΠΟ για οριστική αναστολή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα για τους προέδρους των ερασιτεχνικών ομάδων, όπως φαίνεται, με τον κο Μόσδρομο να αναφέρει στο «Magnesiasports» τα εξής: «Για το Μητρώο μας είχαν προειδοποιήσει. Αλλά το ότι ζητάνε τόσα πολλά για την εγγραφή είναι απαράδεκτο. Από εκεί και πέρα τι να πούμε; Τα έξοδα τρέχουνε και μετά όταν αρχίσει το πρωτάθλημα θα μας βάλουν να παίζουμε Τετάρτη-Κυριακή και θα τρέχουμε για να βγάλουν γρήγορα πρωταθλητή. Δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να γίνει».

Συγχρόνως τονίζει: «Πίστευα ότι θα βρισκόταν έστω και τελευταία στιγμή μία λύση. Ας ξεκαθάριζαν από την αρχή βέβαια ότι όποια ομάδα δεν είναι στο Μητρώο δεν θα έπαιζε. Μπήκαν και κάποιοι στη λογική του «δεν βαριέσαι» έστω και αν ξεκαθάρισε στη συνέχεια».

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.