Νεότερα από Δευτέρα για ομίλους και έναρξη στη Γ’ Εθνική-Αναμονή στον Ολυμπιακό Βόλου

Ο Άγγελος Δανιήλ
Περιμένουν τα οριστικά δεδομένα και τα μέλη των «ερυθρόλευκων»

O Oλυμπιακός Βόλου και οι υπόλοιπες ομάδες της Γ’ Εθνικής περιμένουν τον διαχωρισμό των ομίλων, ελπίζοντας ότι και καλό πρωτάθλημα θα έχουν αλλά και ότι οι μετακινήσεις δεν θα είναι τέτοιες που θα επιβαρύνουν πολύ αγωνιστικά και οικονομικά, ενώ νεότερα δεδομένα αναμένονται τελικά από Δευτέρα.

Άλλωστε, ενδιαφέρουσες ήταν οι ατάκες του προέδρου της ΕΠΣ Αχαΐας  και επικεφαλής της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ, Άγγελου Δανιήλ που φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στον Sport FM Mαγνησίας, για το άμεσο μέλλον της Γ’ Εθνικής.

«Nεότερα θα έχουμε τη Δευτέρα με τον αριθμό των ομάδων που θα συμμετέχουν και αυτόν των ομίλων. Θα πρέπει αυτό το πρωτάθλημα να βρει νόημα γιατί υπάρχει. Για να παίζουν οι Έλληνες ποδοσφαιριστές και να προετοιμάζονται για ένα επαγγελματικό πρωτάθλημα και να παίζουν τελικά σε ένα πιο ανταγωνιστικό και όχι σε ένα τουρνουά 12-13 ομάδων;» σημείωσε αρχικά, εκφράζοντας την προσωπική άποψη ότι η Γ’ Εθνική χρειάζεται 4 ομίλους των 16 ομίλων, αλλά από εκεί και πέρα πάμε όμως σε περισσότερους και εξετάζονται τα σενάρια των 5 και των  6 ομίλων, με φόντο την προσπάθεια μείωσης των αδικιών που μπορεί να προκύψουν…

«Στην Ελλάδα το να προγραμματίζουμε για τρία χρόνια είναι τρομερά δύσκολο με αυτά που συμβαίνουν κάθε χρόνο. Αυτό όμως θα πρέπει να προβληματίσει όλους μας για το τι φταίει. Η άποψή μου είναι ότι όσο η Πολιτεία παρεμβαίνει στα του ποδοσφαίρου, έξω από τα καταστατικά και τους κανονισμούς, αυτά θα είναι τα αποτελέσματα. Όσο νομοθετούν και βγάζουν εκτρώματα αυτά θα συμβαίνουν, χωρίς ν’ αφήνουν το ποδόσφαιρο μόνο του» σχολίασε επίσης ο κ. Δανιήλ.

Από εκεί και πέρα επεσήμανε την ανάγκη να προκύψει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, με θέματα προς συζήτηση τον φάκελο κάθε ομάδες, τα γήπεδα και τη χωρητικότητά τους, ενώ αποκάλυψε ότι στα… σπάργανα είναι και συζήτηση για τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Επεσήμανε όμως την ανάγκη αναβάθμισης του τελικού προϊόντος προκειμένου αυτή να μπορεί να πωληθεί…

«Να ξεκινήσει και ο Θεός να βάλει το χέρι του. Δεν ξέρω που θα βγει αυτό, και μιλάω για όλο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο» κατέληξε πάντως μεταξύ άλλων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.