Νίκη για το γόητρο και μία ψηλότερη θέση

Νίκη-Πανσερραϊκός στις 17:00 στη Νεάπολη

Φινάλε στους αγώνες έδρας για φέτος με έδρα τη Νεάπολη και αντίπαλο τον πρωταθλητή Πανσερραϊκό κάνει σήμερα (17:00) η Νίκη Βόλου στο πλαίσιο της 29ης προτελευταίας αγωνιστικής της Super League 2. Στόχος είναι η νίκη, ενώ επιπλέον “αντίπαλος” είναι και ο όχι καλός αγωνιστικός χώρος!

Η Νίκη που στα τρία τελευταία παιχνίδια είχε μια νίκη στην Ηγουμενίτσα και δυο ισοπαλίες, μία με Αλμωπό χωρίς κόσμο και μία στο Καυτανζόγλειο με Ηρακλή, θέλει να είναι στην πρώτη 4άδα της βαθμολογίας.

Έκτος του τραυματία Μπουργάνη απουσιάζουν και πάλι οι Δεληζήσης, Δημητρίου και οι παίκτες που βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή Δημήτρη Ελευθερόπουλου είναι οι: Μπάγιτς, Μισυρλής, Τοπαλίδης, Κάσσος, Λογαράς, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Αναστασίου, Κριμιτζάς, Μέτσε, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης, Τσουκαλάς, Γαβριηλίδης, Κρητικός, Ολαϊζόλα, Μιράντα, Σιαφά, Τζιώρας, Μπάλλας

Ο Πανσερραϊκός που έχει ήδη πανηγυρίσει την άνοδο στη ΣΛ 1 έχοντας 19 νίκες, 4 ισοπαλίες και 3 ήττες έχει σήμερα απουσίες αφού εκτός αποστολής έμειναν οι Γιαννίκογλου, Αυλωνίτης, Παπάζογλου, Σιόντης, Θυμιάνης, Στάϊκος, Κολομπίνο, Στίνα, Ανάκογλου, Αλί Μπαμπά, Κανίς, Σαίντ.

Για τον Πανσερραϊκό ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης έχει 21 ποδοσφαιριστές στην αποστολή και είναι οι: Κατσίκας, Τσομπανίδης, Μάροβιτς, Πεταυράκης, Παπακωνσταντίνου, Ζέρης, Λυμπεράκης, Δεληγιαννίδης, Καρασαλίδης, Δημητρίου, Παντεκίδης, Οικονόμου, Μασάϊ, Σοφιανός, Καραμπέρης, Νάτσος, Μασκανάκης, Μούργος, Κατσαντώνης, Παπαβασιλείου, Μπαϊροβιτς.

Για τον Πανσερραϊκό το σημερινό είναι το τελευταίο του ματς στην ΣΛ 2 αφού στην τελευταία αγωνιστική κερδίζει χωρίς αγώνα τον Απόλλωνα Λάρισας

Όλα τα σημερινά (17:00) ματς του Βορείου ομίλου είναι:

ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗΣ, Ηρακλής Λάρισας – Μακεδονικός (ΕΡΤ3)

ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, Αναγέννηση Καρδίτσας – ΑΕΛ

ΡΟΔΟΥ, Διαγόρας – Βέροια

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ, ΠΑΟΚ Β – Παναθηναϊκός Β

ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΒΟΛΟΥ, Νίκη Βόλου – Πανσερραϊκός

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ, Θεσπρωτός – Αλμωπός Αριδαίας

Απόλλων Λάρισας-Ηρακλής 0-3 α.α.

ΡΕΠΟ: Απόλλων Πόντου

Η βαθμολογία

Πανσερραϊκός 61

ΑΕΛ 54

ΠΑΟΚ Β’ 46

Αναγέννηση Καρδίτσας 46

Νίκη Βόλου 45*

Ηρακλής 44*

Παναθηναϊκός Β’ 33

Αλμωπός 33

Διαγόρας 30

Απόλλων Πόντου 29

Μακεδονικός 29

Βέροια 28

Ηρακλής Λάρισας 25

Θεσπρωτός 20

Απόλλων Λάρισας 0

*Η Νίκη έχει -1 και ο Ηρακλής -3 β.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.