Νίκη και στο φινάλε της Α’ ΕΠΣΘ για τον Ολυμπιακό Βόλου, 3-0 επί του ΑΟ Σκιάθου

Η είσοδος των παικτών των δύο ομάδων
Σε μία αναμέτρηση που σημαδεύτηκε από ιδιαίτερη ένταση στις κερκίδες

Με σκορ 0-3 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα σε ΑΟ Σκιάθου και Ολυμπιακό Βόλου, και έτσι οι «ερυθρόλευκοι» έκλεισαν τις υποχρεώσεις τους στη φετινή Α’ ΕΠΣΘ με μία ακόμη νίκη, που στέλνει παράλληλα τον ΑΟ Σκιάθου στη Β’ ΕΠΣΘ.

Ωστόσο η αναμέτρηση σημαδεύτηκε από ιδιαίτερη ένταση στα μέσα του πρώτου μέρους, στην κερκίδα, ανάμεσα σε φιλάθλους και οπαδούς. Μάλιστα, ένας άνδρας φαίνεται ότι τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της έντασης, και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο ΚΥ Σκιάθου για να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, το σκορ άνοιξε στο 26′, όταν μετά από εκτέλεση πλαγίου, ο Ματτέα κινήθηκε από αριστερά και έβγαλε τη σέντρα την κατάλληλη στιγμή για τον Βλάχο, που από κοντινή απόσταση σούταρε για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Κοντοστάθη για το 0-1.

Κατευθείαν όμως και στους πανηγυρισμούς των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου άρχισε η φασαρία στις κερκίδες του γηπέδου, με το παιχνίδι να διακόπτεται για 10 περίπου λεπτά…

Μόνο ποδόσφαιρο δεν κοιτούσε κανείς στη συνέχεια, και κάπως έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο, με τον Ολυμπιακό Βόλου να διατηρεί το 0-1 υπέρ του.

Άλλα δύο γκολ στο δεύτερο μέρος

Δεν πέρασαν παρά μόνο τρία λεπτά από την έναρξη του δεύτερου μέρους, με τον Βλάχο να σκοράρει και πάλι για τον Ολυμπιακό Βόλου, και συγκεκριμένα στο 48′. Ο Κατσαγεωργίου συνεργάστηκε με τον Ματτέα, ο Αργεντίνος μπήκε από δεξιά στην αντίπαλη περιοχή και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Βλάχο, που απλά σούταρε όντας μόνος του για να κάνει το 0-2 για τους «ερυθρόλευκους».

Ενώ ο ΑΟ Σκιάθου έψαχνε μέτρα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν απειλητικός σε δύο φάσεις στο 68′ με τον Καρατσόλη αρχικά να σουτάρει για να διώξει σε κόρνερ ο Κοντοστάθης, ενώ στη συνέχεια ο Κούλπας σούταρε σχεδόν σε κενή εστία, για να στείλει την μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου.

Στο 89′ ήρθε το 0-3 για τον Ολυμπιακό Βόλου, με τον Ζάχο να είναι αυτός που σκόραρε, ενώ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για επιθετικό φάουλ πάνω στον τερματοφύλακα Κοντοστάθη. Ο Ζέρης έστειλε την μπάλα εντός περιοχής, ο Κοντοστάθης έχασε την μπάλα από μαρκάρισμα παίκτη του Ολυμπιακού Βόλου, και ο Ζάχος την έστειλε αντίπαλα δίχτυα.
Το 0-3 ήταν και το τελικό σκορ, με τον Ολυμπιακό Βόλου να παίρνει τη νίκη και στο τελευταίο παιχνίδι για τη φετινή Α’ ΕΠΣΘ, ενώ ο ΑΟ Σκιάθου υποβιβάστηκε στη Β’ Τοπική.

ΑΟ Σκιάθου: Κοντοστάθης, Τζελάι, Τσότσος, Καμπουρέλης, Μουτζούρης, Σταμέλος Γ., Σταμέλος Θ. (63′ Τουρναβίτης), Πρίφτι (63′ Τάσσος Τ.), Μπάμπα, Μπεσίρι (78′ Μανωλιός), Τάσσος Γ.

Ολυμπιακός Βόλου: Σταυράκης, Καραστέργιος, Κατσαγεωργίου, Παπακώστας (63′ Γιαρλέλης), Κούλπας, Παπαϊωάννου, Νούσιος (76′ Ζάχος), Ματτέα, Βλάχος (76′ Σιόβας), Ζέρης, Αναστασίου (63′ Καρατσόλης).

Το ζντο των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου πριν τη σέντρα

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.