Νίκη Βόλου: Για τους τρεις βαθμούς στη… Νάξο με Σαντορίνη

Το Σάββατο θα διεξαχθεί τελικά η αναμέτρηση ανάμεσα σε Σαντορίνη και Νίκη Βόλου, όπως αναφέρει στο πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής η διοργανώτρια Αρχή, με τους λόγους να έχουν ουσιαστικά να κάνουν με τη χρήση του γηπέδου της… Νάξου!

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Νάξου, το οποίο η Σαντορίνη χρησιμοποιεί φέτος ως έδρα, όντας όμως η έδρα και του τοπικού Παναξιακού. Την Κυριακή η συγκεκριμένη ομάδα αγωνίζεται για την 9η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής (6ος Όμιλος) και έχει προτεραιότητα, οπότε το παιχνίδι Σαντορίνη-Νίκη Βόλου ορίστηκε για το Σάββατο 29 Μαΐου.

Όπως και να έχει, η Νίκη δεν έχει στόχο παρά μόνο την κατάκτηση των τριών βαθμών για να αποφύγει περιπέτειες περί παραμονής και υποβιβασμού στην κατηγορία. Αγωνιστικά, ο Αλέκος Βοσνιάδης δεν είχε στη διάθεσή του τους Αλιατίδη και Πολίμο, λόγω τραυματισμών για το παιχνίδι με τον Αστέρα Βλαχιώτη, οπότε στην αυριανή προπόνηση (σήμερα οι «κυανόλευκοι» είχαν ρεπό) θα φανεί σε τι βαθμό ετοιμότητας βρίσκονται. Από την άλλη, ο Ροχάνο συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει πότε θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής που προβλέπεται.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.