«Νιώθω ευλογημένος που επιστρέφω, για να αγωνιστώ με την ομάδα που αγαπώ»

Ο Αλέξανδρος Αναστασίου στο φετινό φιλικό με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης
Τονίζει στο magnesiasports ο Αλέξανδρος Αναστασίου, που θα παίξει για πρώτη φορά φέτος με τον Θησέα

Το νέο πρόσωπο του Ολυμπιακού Βόλου στο ντέρμπι κορυφής με τον Θησέα την Κυριακή στο ΕΑΚ θα είναι ο Αλέξανδρος Αναστασίου, ο περσινός δηλαδή πρώτος σκόρερ της ομάδας, που κουβαλούσε τιμωρία πέντε αγωνιστικών από τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΘ τον περασμένο Μάιο με τον ίδιο αντίπαλο.

Ο 33χρονος επιθετικός ήταν σαν το θηρίο στο κλουβί όλο αυτό το διάστημα, αλλά έφτασε η ώρα της επιστροφής, με τον ίδιο να σχολιάζει, μιλώντας στο Magnesiasports: «Είναι ψυχοφθόρο να πηγαίνεις προπόνηση να δουλεύεις και να ξέρεις ότι δεν μπορείς να παίξεις για την ομάδα σου… Αλλά με υπομονή και επιμονή είχα χρόνο να δουλέψω κάποια σημεία παραπάνω σε μένα, όποτε όλα καλά. Προχωράμε και είμαι έτοιμος να δώσω ό,τι χρειάζεται για την ομάδα.

Επιστρέφω ξανά μετά από πέντε αγώνες στην ομάδα και είμαι διαθέσιμος για το παιχνίδι της Κυριακής. Για μένα προσωπικά είναι κάτι που περίμενα καιρό, γιατί θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τον στόχο της, αλλά και μένα, ώστε να συνεχίσω από εκεί που σταμάτησα… Είναι σημαντικό ότι έχουμε ένα ποιοτικό ρόστερ και ανυπομονούσα να ενταχτώ, ώστε να «κουμπώσω» με τους συμπαίκτες μου… Νιώθω λοιπόν ευλογημένος ότι γυρίζω στην ομάδα που αγαπώ και θα δώσω το εκατό τοις εκατό, για να φτάσει η ομάδα εκεί που της αξίζει».

Σε ό,τι αφορά το ματς με τον Θησέα αλλά και το γεγονός ότι η ομάδα του θα είναι τυπικά φιλοξενούμενη στην έδρα της, ο Αναστασίου ανέφερε: «Το ότι το ματς γίνεται στο γήπεδό μας είναι θετικό για εμάς και για τον λόγο ότι κάθε μέρα προπονούμαστε εκεί, όποτε το γνωρίζουμε… Είναι το «σπίτι» μας, θα έχουμε τον κόσμο μας, όποτε είναι ένα κίνητρο παραπάνω… Αλλά ένα ντέρμπι με δύο πολύ καλές ομάδες μπορεί να κρύβει και κινδύνους, όποτε πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, προσηλωμένοι στο πλάνο μας και να μπούμε στο γήπεδο ως «φιλοξενούμενοι»… Ελπίζω να προσφέρουμε ένα ωραίο θέαμα και να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης!

Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας να τον έχουμε τον 12ο παίκτη και όλοι μαζί μια γροθιά, όπως είμαστε από το καλοκαίρι να πάμε την ομάδα ψηλά!».

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.