ΝΠΣ Βόλος: Κρίσιμη αναμέτρηση στη Λάρισα

Βαθμούς θέλει ο ΝΠΣ Βόλος το ερχόμενο Σάββατο στη Λάρισα απέναντι στην ΑΕΛ, για την 12η αγωνιστική της Super League, καθώς θέλει να διατηρήσει την επαφή με τις θέσεις που μπορούν να οδηγήσουν ακόμη και στην Ευρώπη. Αυτός όμως είναι και ο στόχος της ΑΕΛ, η οποία είναι σε καλύτερη μοίρα βαθμολογικά, αλλά προέρχεται από δύο ήττες από τη Λαμία εντός έδρας και τον ΠΑΟΚ εκτός.

Αγωνιστικά το σύνολο του Χουάν Φεράντο δείχνει έτοιμο και δεν φαίνεται να τίθεται θέμα μη συμμετοχής του Γέντρισεκ, καθώς ο Σλοβάκος επιθετικός δείχνει να ξεπερνά σε μεγάλο βαθμό τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Από την άλλη, αυτό που περιμένει να κάνουν καλύτερα οι παίκτες του την ερχόμενη αγωνιστική ο προπονητής του ΝΠΣ Βόλος είναι σίγουρα να πάρουν περισσότερο ρίσκο και να είναι πιο αποφασιστικοί σε σχέση με την αναμέτρηση στην Αρκαδία. Μετά το τέλος του αγώνα στην Τρίπολη εξάλλου είχε σταθεί στο ζήτημα της τελικής πάσας, περιμένοντας περισσότερα το Σάββατο στο AEL FC Arena.
Στους αριθμούς πάντως, πέρα από τη συλλογή βαθμών, ο ΝΠΣ Βόλος υστερεί σε σύγκριση με την ΑΕΛ στα τέρματα, τόσο στα υπέρ όσο και στα κατά. Οι Λαρισαίοι έχουν πετύχει 14 τέρματα και έχουν δεχθεί άλλα τόσα, ενώ ο ΝΠΣ Βόλος έχει πετύχει δύο λιγότερα (12) και έχει δεχθεί 20 συνολικά. Οι δύο σύλλογοι έχουν πετύχει πάντως τις ίδιες νίκες στο πρωτάθλημα (τέσσερις η καθεμία), αλλά η ΑΕΛ έχει δύο ισοπαλίες περισσότερες από την ομάδα του Χουάν Φεράντο.

Έτοιμη και η ΑΕΛ
Όσον αφορά τον αυριανό αντίπαλο, στην ΑΕΛ καταστρώνουν τα σχέδια του αγώνα χωρίς τους Σεσέροβιτς και Μιχαήλ που είναι τιμωρημένοι, μιας και ο πρώτος δηλώθηκε να εκτίσει ποινή που έχει λόγω καρτών ενώ ο δεύτερος αποβλήθηκε την περασμένη αγωνιστική στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Από την άλλη, ο τεχνικός της λαρισαϊκής ομάδας θα έχει στη διάθεσή του τους Έργκις Κάτσε και Αμρ Ουάρντα που επιστρέφουν αφού απέναντι στον ΠΑΟΚ δεν αγωνίστηκαν μιας και ανήκουν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Kίνηση στα μεταγραφικά
Με φόντο και τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ο ΝΠΣ Βόλος ετοιμάζεται να υποδεχθεί νέους παίκτες στις τάξεις του, όπως φαίνεται και από τις κινήσεις που έχουν γίνει ήδη από την αρχή του Νοέμβρη.

Πολύ πιθανόν την ερχόμενη εβδομάδα να υπάρξουν και εξελίξεις σε επίσημο επίπεδο, προκειμένου οι παίκτες να ενταχθούν όσο πιο νωρίς γίνεται στο προπονητικό πρόγραμμα της ομάαδας για να μπορέσουν να προσαρμοστούν και να είναι έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους από το νέο έτος.

Επέστρεψε στην Καλαμάτα ο Ηλιόπουλος
Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της Καλαμάτας έκανε γνωστή την επιστροφή του Κώστα Ηλιόπουλου, μετά τη λύση της συνεργασίας του με τον ΝΠΣ Βόλος.

Η ανακοίνωση της ομάδας της Μεσσηνίας:

«Ύστερα από αστραπιαίες ενέργειες του προέδρου μας Γιώργου Πρασσά, ο Κώστας Ηλιόπουλος είναι παίχτης της ομάδας μας! Συνεχίζουμε να πράττουμε ότι έχουμε υποσχεθεί, για το καλό της ομάδας».

Σε Λάρισα και Γιάννινα Κ19 και Κ17
Στο Δημοτικό γήπεδο της Αγιάς Λάρισας θα αγωνιστούν οι ομάδες της ΑΕΛ και του ΝΠΣ Βόλος το Σάββατο 30 Νοεμβρίου για τη 12η αγωνιστική της Super League Κ19. Η αναμέτρηση σύμφωνα με το πρόγραμμα θα αρχίσει στις 13:30.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα Κ19 του ΝΠΣ Βόλος είναι στην τελευταία θέση της σχετικής βαθμολογικής κατάταξης, με μόλις πέντε βαθμούς σε 11 αγωνιστικές, ενώ η ΑΕΛ είναι 8η με 13.
Η ομάδα Κ17 ταπό την άλλη δοκιμάζεται την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα (11η αγωνιστική, 15:00). Η Κ17 έχει συγκεντρώσει επίσης πέντε βαθμούς σε 10 αγωνιστικές, και είναι έβδομη με το πρωτάθλημα διεξάγεται με τη συμμετοχή οκτώ ομάδων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.