O αστάθμητος παράγοντας του κορωνοϊού για τη Νίκη

Ενόψει της αναμέτρησης με τη Βέροια

Από τη στιγμή που το πρωτάθλημα της Super League 2 συνεχίζεται κανονικά, η Νίκη Βόλου προχωρά βάσει προγράμματος και ετοιμάζεται για τον αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο την ομάδα της Βέροιας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, το ερχόμενο Σάββατο στις 15:00. Ωστόσο αναγκαστικά βρέθηκε αντιμέτωπη με τον αστάθμητο παράγοντα του κορωνοϊού.

Η κατάσταση χθες είχε ως εξής: Τα κρούσματα στους «κυανόλευκους» παραμένουν τέσσερα, με έναν όμως από τους παίκτες που νόσησαν αρχικά να εξετάζεται και το τεστ να δίνει αρνητικό αποτέλεσμα, ωστόσο τεστ ενός ακόμη παίκτη βγήκε θετικό. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να είναι όλοι σε επιφυλακή, γιατί μέχρι και την τελευταία στιγμή μπορεί να χρειαστεί το παιχνίδι ν’ αναβληθεί σύμφωνα με τα όσα προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο, εάν τα ενεργά κρούσματα ξεπεράσουν τα πέντε.

Ακόμη και τέσσερα βέβαια να είναι τα κρούσματα, τα πλάνα του Αλέκου Βοσνιάδη και των συνεργατών του δεν διαμορφώνονται με τις καλύτερες συνθήκες, από τη στιγμή που είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν απουσίες. Την ίδια στιγμή οι έλεγχοι είναι συνεχείς και θα ολοκληρωθούν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Ωστόσο όλοι οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του προπονητή της Νίκης Βόλου και η προετοιμασία συνεχίστηκε κανονικά για μία ακόμη ημέρα στο Βοηθητικό του «Παντελής Μαγουλάς», που αποτελεί μία ιδανική λύση πλέον, ειδικά από τη στιγμή που οι καιρικές συνθήκες επιτρέπουν τη χρήση του. Aπών βέβαια θα είναι ο Χοσέτε Μιράντα, καθώς έχει ενσωματωθεί ήδη στην Εθνική Ισημερινής Γουινέας για τους αγώνες των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με αντιπάλους τις Τυνησία και Μαυριτανία.

O αντίπαλος

Η Βέροια προέρχεται Από νίκη στην πρώτη αγωνιστική, επικρατώντας με το λιτό 1-0 σε βάρος του Αλμωπού Αριδαίας, ωστόσο στον Βόλο δεν θα έρθει αλώβητη.

Όπως αναφέρει το «ιατρικό δελτίο» για την ομάδα της Ημαθίας, ο Μπαϊντού είναι αμφίβολος αφού αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα της Κυριακής και αναμένονταν τα αποτελέσματα της; Μαγνητικής τομογραφίας στην οποία επρόκειτο να υποβληθεί. Από την άλλη, ο αρχηγός της Βέροιας, Στέλιος Μαραγκός, αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στην ποδοκνημική και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Ωστόσο, ο τεχνικός της Βέροιας, Παύλος Δερμιτζάκης αρχίζει να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μυστακίδη, που ξεπερνά τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και συμμετέχει στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης.

Είναι ξεκάθαρο εξάλλου ότι η Βέροια έρχεται στον Βόλο για να διεκδικήσει το καλύτερο απέναντι στη Νίκη, όντας για μία ακόμη αγωνιστική περίοδο φιλόδοξη με βλέψεις για κάτι περισσότερο από μία απλά καλή πορεία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.