Ο «Δικαστής» Χρήστος Σιμάκης απεφάνθη: «Ντέρμπι παραμονής με την Αναγέννηση Καρδίτσας»

Για την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου

Ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει νίκες και μάλιστα θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα στο πλέον σημαντικό παιχνίδι της φετινής αγωνιστικής περιόδου, καθώς σήμερα Κυριακή στις 17:00 υποδέχεται την ομάδα της Αναγέννησης Καρδίτσας, με τον νικητή να κάνει ένα σημαντικό βήμα παραμονή στην κατηγορία της Β’ Εθνικής.

Αυτό άλλωστε απεφάνθη και ο Χρήστος Σιμάκης, που δεν μπόρεσε να ενισχύσει την ομάδα του στο παιχνίδι με τους Τιτάνες Παλαμά, αλλά… δίκασε και καταδίκασε τη Δόξα Λευκάδας μία αγωνιστική πριν. Ως άλλος… δικαστής λοιπόν (είναι άλλωστε και νομικός και ενεργός στη δικηγορία), ο Σιμάκης στέλνει μήνυμα παραμονής για τον Ολυμπιακό Βόλου!

«Πρέπει να νικήσουμε και μάλιστα θέλουμε διαφορά πέντε πόντων και άνω για να έχουμε το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας» ήταν η επισήμανση του Χρήστου Σιμάκη για το παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας, μιας και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου οι Καρδιτσιώτες είχαν επικρατήσει 53-49. Αν πάλι χάσει ο Ολυμπιακός Βόλου, σίγουρα θα βρεθεί σε δυσκολότερη θέση.

Ο «Δικαστής» πάντως τονίζει ότι το επίπεδο των ομάδων είναι παρόμοιο, αλλά σημειώνει χωρίς περιστροφές: «Το μπάσκετ είναι ένα δίκαιο άθλημα και ο καλύτερος νικάει τις περισσότερες φορές. Όποιος μπει αποφασισμένος περισσότερο θα νικήσει και στη συγκεκριμένη αναμέτρηση».

Όπως οι συμπαίκτες του και ο ίδιος λοιπόν αντιλαμβάνεται ότι θα είναι μία δύσκολη αναμέτρηση. Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει δείξει σε ντέρμπι και απέναντι σε πολύ δυνατές ομάδες ότι είναι ικανός για το καλύτερο. Από την άλλη σε παιχνίδια με ισοδύναμους αντιπάλους ή όντας κατά τι καλύτερος, όχι μόνο δεν τα έχει καταφέρει αλλά έχει αποτύχει παταγωδώς να είναι ακόμη και ανταγωνιστικός.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.