O «ερυθρόλευκος» στόχος δεν αλλάζει…

Αφοσιωμένος στον αγώνα με τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου ο Ολυμπιακός Βόλου

Την κρισιμότητα του αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου επισημαίνουν τα μέλη του Ολυμπιακού Βόλου, και παρά τα όποια προβλήματα και τις δυσκολίες, ο στόχος της κατάκτησης τριών βαθμών που θα αποτελέσουν βήμα προς την παραμονή παραμένει ίδιος και αναλλοίωτος.

Αφού λοιπόν πέρασε και αυτό το επεισόδιο στο σίριαλ μεταξύ διοίκησης και του μέλους του Ερασιτέχνη, Βασίλη Ζαχείλα, η ομάδα παραμένει αφοσιωμένη στα αγωνιστικά. Τώρα, αν υπάρχει κάτι άλλο στο προσκήνιο για τα διοικητικά που γνωρίζουν μόνο τα μέλη του ΑΣ, προφανώς κάποια στιγμή θα πρέπει ν’ ανοίξουν τα χαρτιά τους… Πάντως, κατά τη διάρκεια του τελευταίου επεισοδίου στο σίριαλ, ο πρόεδρος του ΑΣ, Νίκος Τσεκούρας είχε κάνει λόγο για επίσημη ενημέρωση, αν και μετά παρέπεμπε στον κο Ζαχείλα για την απάντηση που έδωσε στην επιστολή του το ΔΣ.

Tουλάχιστον αυτήν την αγωνιστική οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να έχουν τον κόσμο έχουν κόσμο στο πλευρό τους, αλλά για το επόμενο εντός έδρας (με τον Πιερικό στις 11 Μαρτίου ημέρα Σάββατο) κανείς δεν εγγυάται ότι θα ισχύει το ίδιο. Άλλωστε, ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου είχε κληθεί ν’ απολογηθεί χθες Πέμπτη για την απώθηση του α’ βοηθού διαιτητή από άτομο που εισήλθε με τη λήξη του αγώνα με την ΑΕΠ Κοζάνης στον αγωνιστικό χώρο, και η τιμωρία με ποινή αγώνων κεκλεισμένων των θυρών θεωρούταν πιθανή…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.